Mot frisören

 

Morrn morrn, 

Nu ska denna trötta bloggerska snart ge sig iväg till frisören. Efter det har jag möte på stan med ett företag jag eventuellt kommer samarbeta med här på sajten. Spännande!  Denna veckan skulle jag egentligen ha åkt och hälsat på en annat bloggkollega, men vi fick skjuta på det till nästa veckan. Ibland får man inte ihop kalendrarna, och det dyker upp oväntade saker. Men ni får följa med på tisdag istället, hon har sååå himla fint hemma hos sig. Både i hus & trädgård vad jag har sett på hennes blogg.

Hepp hepp,

Nu ska jag samla ihop mina saker och åka.
Hörs om en stund igen.

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anneli Lund Hultquist
6 år sedan

Älskar din kofta, så fin och du med

jennysmatblogg
Reply to  Anneli Lund Hultquist
6 år sedan

Va gullig du är ?Tack!!

Nästa inlägg

Kladdkakssandwich med smak av schweizernöt

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x