Ljuvliga höst

Hej där,

Vilket underbart väder vi har, och stämmer prognosen ska det hålla i sig hela veckan. Sommar i all ära, men det är något särskilt med hösten. Kyligare krispig luft och alla dessa vackra färger. Jag gillar´t.

Vackra lönnlöven.

Började dagen med kaffe och smörgås, jobbade av mailen & ringde några samtal. Skulle precis ge mig iväg då det knackar på dörren.  Det var firman som ska lacka om vår fula garageport ( solblekt är bara förnamnet ) Jaaaay, äntligen…. Vi har ringt och tjatat massor för att de ska komma och plocka ner den. Nu är det fixat , check.
Förhoppningsvis är den klar redan imorgon *hoppas* 
Sen snörade jag på mig skorna och hann gå ungefär halva rundan innan jag blev fick mass-medddelande av sonen som behövde skjuts in till stan, och sedan till jobbet. Skyndade mig hem igen och startade min taxi-tjänst ( dock är det en obetald sådan ) 😉   Hämtade honom och så övningskörde han in till staden, där han hade tid hos optikern. Vi kollade in fina bågar till hans glasögon och bokade tid för synkoll till linser. Sedan hem en runda för lite mat, och sedan lämna jag av honom på biltema där han jobbar extra.

Nu är jag precis hemkommen igen. Jonathan är ute och målar ( fint väder = vi måste passa på att få klar altanen ) Jag tänkte att jag ska byta av honom efter middagen då han ska iväg på möte sen.  Innan dess ska jag förbereda middagen som blir vegetariska köttbullar med sås & potatismos.
Yummi Yummi. 

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Lena
6 år sedan

Håller med – sommar i all ära, men hösten är ju bara så härlig och ljuvlig…..

Nästa inlägg

Lax på grönsaksbädd

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x