Footmask

DETTA INLÄGG PRESENTERAS I SAMARBETE MED MAYBEAUTY

 

Hej hej,

Nu när hösten är här och man äntligen har lite mer tid inomhus brukar jag försöka ha lite hemmaspa. Vilket är lite vardagslyx för mig som aldrig kommer iväg på behandlingar. Jag brukar unna mig en ansiktsmask ibland och någon gång varannan månad blir det en footmask. Dessa är verkligen så bra och finns alltid i mitt badrumsskåp.

Jag vill passa på att varnar känsliga läsare att scolla ner i detta inlägget,
här får man se hur fötterna fjällar. När huden är borta så blir fötterna mjukare och lenare än någonsin.

Footmasken använder jag regelbundet, den gör mina fötter lenare & mjukare än någonsin. Och det är en av mina absoluta favoritprodukter, för den kräver ytterst lite ansträngning och ger synligt resultat. Footmasken endast innehåller naturliga ämnen och är ej djurtestad. Förutom död hud så tar den även tar bort sprickor och förhårdnader på fötterna.

Hur fungerar denna ?
Jo du klipper upp sockorna och trär på dem, och tejpar fast dem. Låt dem sitta i 2 timmar, och under tiden kan du läsa lite magasin, titta på tv, lyssna på ljudböcker, eller bara slösurfa.

Har du inte tid att sitta i still i 2 timmar,
trä på dig ett par strumpor över fotmasken så är det enklare att röra sig fritt.

När två timmar gått så tar du av sockorna och sköljer fötterna med ljummet vatten.
Efter ett par – tre dagar börjar du tappa torr & död hud på fötterna.

Du kan snabba på ditt resultat genom att bada fotbad en gång om dagen. Annars brukar det ta upp till 7-10 dagar innan du har tappat all död hud och orenheter. Smidigare än så här kan det inte bli, man slipper ju hålla på med fotfil och allt sådant. Smidigaste behandlingen man kan göra  ( tycker jag ) och med synligt resultat.

Vill ni också skämma bort er nu lite extra i höst ( eller kanske makens hårda fossingar behöver bli bortskämda ) 😉
Då har jag det perfekta erbjudandet till er nu. Med koden jennyfinfot får ni nu 30%
Eller klicka här för att komma direkt till erbjudandet.

På återseende!

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Veckomatsedel

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x