Lilla gäst-toan

Gokväll i stugorna.
Hoppas ni har en fin kväll. Som ni kunde följa på insta (@jennysmatblogg) så var jag och Jonathan på bio nu ikväll.
Vi kollade på DET….brrr. Precis typ lagom läskig för mig,jag tyckte den var bra. Gillar ni den gamla gå och se denna. Men nu vart vi hemma igen. Tänkte visa ett annat renoveringsprojekt som vi har på gång. Ni gillar väl fortfarande att läsa om detta ?
*Hoppas*


Lilla gästtoaletten på nedervåningen.Här vill vi sätta en egen prägel och vill lägga in marockansk kakel. Tyckte det är så fint!


Jag hade också önskat en hög vit bröstpanel på väggen, men det är inte riktigt vad Jonathan tycker är det snyggaste han vet. Men jag ska visa lite bilder på fina badrum så kanske jag kan få igenom det iallafall. 

Vad tror ni, blir det inte fint med lite mönster här inne?
Faktum är att vi fick några kvadrat över sedan sommarhuset på öland.
Så det kommer väl till användning nu.

Imorgonkikar jag förbi med ett riktigt bra erbjudande,
och veckomatsetdel håll utkik !

0
Prenumerera
Notis om

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Annie
6 år sedan

SÅ snyggt mönster!!

jennysmatblogg
Reply to  Annie
6 år sedan

Tack ?

Rosa
6 år sedan

Tyckte att det blev jättefint när ni lade in det i torpet så det blir säkert kanon på gäst-toan oxå?Sen tycker jag inte att det bruna golv ni har nu är så tokigt heller men det blir liksom gladare och mysigare med det marockanska. (Hög panel i badrummet tror jag blir pricken över i:et) Det är så kul att följa era olika renoveringar och få lite tips och ideér. Lycka till!

Linda
6 år sedan

Hej Jenny!
Riktigt snyggt mönster, kommer att bli ombonat och fint… viktigt att det är det även på toaletten?.
Besöker din blogg flera gånger om dagen,har jag idé torka på vad som ska lagas till middag (eller bakas) så är det din blogg jag besöker, hittar alltid något gott recept som måste provas? Tycker det är trevligt att få läsa både om recept,resor,renovering och livet i allmänhet hos dig, fortsätt gärna med det? Ha en härlig dag/ Linda

Ewa
6 år sedan

Hej, har precis lagt just detta marockanska kakel i punschverandan, blev så himla snyggt. Kör på det! Bra blogg förresten!

Nästa inlägg

Dagens planer

5
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x