Fiskknyten med ajvar

Vi äter massa fisk hemma, både för att det är gott. Men också för att vi vill skära ner på köttet. Detta är så galet gott!  Jag lagade det i veckan, och ajvar lyfte verkligen alla smaker.

Detta hade jag : 
sockerärter
körsbärstomater
gul lök
paprika
lax
torsk
ajvar
grädde

Gör så här: 
Ställ ugnen på 225 grader.
Använda gärna dubbla grill-papper för att inte vätskan ska rinna ut. Fyll knytena med de grönsaker du gillar + tärnad lax & torsk.
En rejäl klick med ajvar, och sedan en skvätt grädde eller två. Stäng knytena och ställ sedan in i ugnen, i cirka 20 minuter eller tills fisken är klar.

Servera genast, med ris eller potatis.
Eller precis som det är.

0
Prenumerera
Notis om
1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Sanna
3 år sedan

Tänk på att det finns olika Ajvar, en del är blaskiga:-/ jag köper alltid Podravkas 🙂

Nästa inlägg

Veckomatsedel

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x