Frästa Pimiento Padron med flingsalt

Detta är busenkelt och smarrigt.
Passar lika bra som plock, buffé eller till maten. 
Du behöver : 
Padron ( dessa små paprikafrukter)
1 msk olja
1 msk smör
flingsalt

Gör så här:
Hetta upp en panna med smör & olja.
Fräs sedan paprikan i någon minuter på hög värme så att de sjunker ihop & får färg.
Strö över rikligt med flingsalt .

Klart att servera.

0
Prenumerera
Notis om
2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Gūlay
3 år sedan

Det är så gott med dessa små pardon. Varje vecka under sommaren har jag ätit av dem. Efter stekning brukar jag doppa mina i turkisk yoghurt och en bit gott bröd till.

jennysmatblogg
Reply to  Gūlay
3 år sedan

Mums!

Nästa inlägg

Gårdagens bilder från vår Bosnienresa

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x