Mina höstplaner

God förmiddag,

Här skiner solen för fullt över Kalmar, fantastiskt. Jag sitter och arbetar, ska förbereda så mycket jag hinner inför måndagen då allt drar igång på riktigt. Denna hösten är det massa nytt och ”kuligheter” som sker, roligt men arbetsamt såklart.
Så här ser mina höstplaner ut i stora drag :

* Först blir det fler uppdateringar av appen.
Där alla recept ska på plats och vi ska jobba fram möjligheter att spara recept och få den ännu bättre.

* Min nya webshop går live, den är så fin. Nu är det bara sista finputset på designen.
Jag har handplockat alla varor i den, så mycket fina saker att det inte är klokt.

* Roliga samarbeten på gång, som jag hoppas och tror ni kommer gilla.
Kan som vanligt inte berätta mer om det än, men ni får snart se.

* Baka med Godis lanseras i USA, och flera nordiska länder.

* Nya bokideer har tagit form och snart kan jag berätta mer om dessa planer.
Vad för slags bok hade ni önskat att det blev här näst?

* Självklart kommer nya recept & grytor lagas, fotas och redigeras som i vanlig ordning.
Så mycket jobb och så lite tid.

Hade någon sagt till mig för 9 år sedan att denna bloggen skulle leda till detta så hade jag inte trott dem.
Känner mig så lyckligt lottad av att jobba med något jag verkligen trivs med, och för varje år som går så vågar jag utmana mig själv ännu mer och tacka ja till nya uppgifter. Jobb som jag aldrig hade vågat tacka ja till innan, och det känns häftigt.

Tack för att ni läser, tycker och gillar!

Kram


0
Prenumerera
Notis om

25 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Viola
6 år sedan

Är så glad för din skull! All lycka till dig 🙂
Nästa boks innehåll? Du har jättemånga bra recept på bloggen och i appen redan – men VARDAGSMAT, herrehu så man sliter sig i håret ibland när fantasin tryter (läs flera gånger i veckan). Inga långkok – utan komma hem och sen ha möjligheten att ha maten på bordet 30-45 minuter senare typ..

jennysmatblogg
Reply to  Viola
6 år sedan

<3 Tack

JohannaM
6 år sedan

Spännande!!!
Vardagsmat som går snabbt, lämpligt för barnfamiljer skulle va kul o ha!
Lycka till med dina projekt i höst!

jennysmatblogg
Reply to  JohannaM
6 år sedan

🙂 Tack snälla

Sanna
6 år sedan

Bästa matbloggen!
En bok med vegetariska enkla vardagsrätter. Tyvärr brukar de flesta vegorätterna ta en timma om inte mer att tillaga

jennysmatblogg
Reply to  Sanna
6 år sedan

Men gulle du!! Tack <3

6 år sedan

Så roligt att du fått möjligheten att jobba med det du verkligen brinner för! Följt din blogg länge och kul att få se din resa 🙂 Jag har precis äntligen skaffat min egen bakblogg för att få en plats att samla de allt för många recepten och godsakerna som man samlar på sig genom åren med ett stort bakintresse. Kan ju bara drömma om att få göra din resa nu 😀 ! Tack för bra inspo!

jennysmatblogg
Reply to  Linda
6 år sedan

Tack fina du!
Och lycka till <3
Kraaam

Anette
6 år sedan

Lchf oppskrifter er bra, men jeg kunne også tenke meg oppskrifter på middagsretter som inneholder lite kalorier? Bloggen din er helt super og jeg er glad på dine vegne for at den går så bra 🙂

Monika
6 år sedan

Vad härligt och inspirerande att läsa om dina planer! När det kommer till framtida kokböcker så önskar jag en bok om enkel och nyttig vardagsmat 🙂

Maria
6 år sedan

Vad spännande för dig☺ Stort Lycka till!!! Jag önskar en bok med barnvänliga middagsrecept??

jennysmatblogg
Reply to  Maria
6 år sedan

<3

Jess
6 år sedan

Härligt att få förverkliga sina drömmar! Även jag önskar en samlad bok med god vardagsmat, flera av familjens favoriter kommer från din blogg <3

jennysmatblogg
Reply to  Jess
6 år sedan

Tack för tips!! 🙂

Eva
6 år sedan

Jag ser gärna en JUL-bok. Skulle vara roligt att se vad du skulle hitta på.

jennysmatblogg
Reply to  Eva
6 år sedan

Aaa… Ja det hade varit roligt 🙂

Nil
6 år sedan

Vad spännande att din bok lanseras i USA!! 🙂
Nu har jag inte boken själv men har fått uppfattningen att det är recept med en del ”svenskt” godis. Marabou och lakrits osv.. har ni skrivit om recepten med godis som är lätt att hitta i USA? Intressant att veta hur ni har gjort.
Tack för en livräddande (matmässigt) blogg 🙂

jennysmatblogg
Reply to  Nil
6 år sedan

Hej,

Ja det stämmer. Vi har bytt ut de godisarna till likvärdiga godissorter 🙂

Hanna
6 år sedan

Så otroligt spännande och kul för dig! Jag hade gärna sett en kokbok med lite blandat i. Gärna många vegetariska rätter utöver fisk och kött!
Lycka till i höst! ?

Hanna
6 år sedan

Jag hade gärna önskat en bok med bara vardagsmat, där det får ta Max 45 min innan maten är klar. Är lite less på kokböcker med avancerade ingredienser och mat som behöver puttra länge, där det bara finns 2-3 recept man kan ha till vardags.

Sarah
6 år sedan

Jag har provat oändligt många av dina recept genom åren och många är återkommande favoriter! Som student önskar jag precis som många ovan en bok med enkel och bra vardagsmat. Det är dessa rätter jag oftast gör då jag inte har råd eller möjlighet att köpa massa specialingredienser för att göra en maträtt. Mina favoritinlägg är helt klart dina veckomenyer! 🙂 Ser framemot allt nytt och spännande som väntar i höst på din blogg!

Marie
6 år sedan

Stort lycka till med dina höstplaner och kul för oss läsare som får hänga med på allt kul som är på G ??
Kram Marie

jennysmatblogg
Reply to  Marie
6 år sedan

?

Linda
6 år sedan

Jag skulle önska en bok med recept på grytor och gratänger. Perfekt för höst och vinterväder.

jennysmatblogg
Reply to  Linda
6 år sedan

<3 Tack för tips.

Nästa inlägg

Frusen Oreocheesecake

25
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x