FACE MASK

DETTA INLÄGG PRESENTERAS I SAMARBETE MED MAYBEAUTY

Hej raringar, 

Här kommer ett härligt sommartips för er som vill vårda er hy på och efter semestern! Jag har länge haft samarbete med Maybeauty, och det därför att jag gillar deras produkter jättemycket. Det är roligt att skriva om bra produkter som jag regelbundet använder och gillar. Denna masken använder jag mig av minst varannan vecka. För att fräscha upp hyn och göra den mjuk och len igen.

The incredible Face Mask tar med sig orenheter, pormaskar och går den in på djupet och rensar i hyn.
Resultatet är att man känner sig len, fräsch och rosig i ansiktet efteråt. 

 

Hur används denna? 

Jo masken som är kolsvart, täckande & krämig ska fördelas ut jämnt över ansiktet. Jag är dock försiktig vid hårfäste ögonbryn och lilla mustaschen. För där känns det lite när den sedan ska bort… om man säger så.

   

Låt sedan masken stelna i cirka 30 minuter, innan du sedan drar av masken. Dock har jag lärt mig hur man kan snabba på processen om man har bråttom. ( Blås med en ljummen hårblås över ansiktet, så är masken klar på ett kick )

När den svarta ansiktsmasken har torkat så ska den ”dras” bort.
Första gången tyckte jag att det kändes lite, fast ju fler gånger jag provat den desto mindre tycker jag den känns.
Jag gillar att man märker skillnaden med en gång, och att det är så behändigt att kunna ha lite spa så här hemma.
Vardagslyx!


Jag sköljer med ljummet vatten efter behandling och smörjer in mig med en mild dag- eller nattkräm. 

Nu har jag ett toppenerbjudande till er där ni får 30 % rabatt på face mask, ni använder koden jennymask och direktlänk till erbjudandet där koden är automatiskt aktiverad hittar ni om ni KLICKAR HÄR

 

0
Prenumerera
Notis om

10 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Annika
6 år sedan

Hej, vilket nagellack har du här ? Jättesnygg färg ?

jennysmatblogg
Reply to  Annika
6 år sedan

Vet inte vad den heter tyvärr, då jag fixar dem på salong. Men pastellrosa är alltid somrigt! 🙂

Sofia
6 år sedan

Beställt ??
Ska bli superkul att prova! Tack för tips ?

jennysmatblogg
Reply to  Sofia
6 år sedan

Hoppas du gillar dem lika mkt som jag !

Anna
6 år sedan

Hur snygg är inte du ! Min favoritbloggare i alla lägen.
Jag har varit nyfiken på maskerna länge… nu är de beställda och jag väntar med
Spänning

jennysmatblogg
Reply to  Anna
6 år sedan

Gulle dig!!

Anna
6 år sedan

Tack dina Jenny för bästa bloggen!! Kikar förbi dig varje dag

jennysmatblogg
Reply to  Anna
6 år sedan

Tack fina!

Lotta
6 år sedan

Hej!

Beställde maskerna med din kod, trist att du inte upplyser om att man får betala tull o andra avgifter som tillkom för dem … sammanlagt fick jag betala 192kr extra för maskerna … plus att de upplyser om ett det är fraktfritt ändå las 80kr på för leveranskostnader … för mig är det samma som frakt … ?

Annars har du en jättefin o bra blogg med många andvändbara recept. ??

jennysmatblogg
Reply to  Lotta
6 år sedan

Hej!
Detta är något jag aldrig hört talas om under tidigare samarbeten! Fast har nu fått veta att det kan hända ibland.
Men jag vet att Maybeauty betalar tillbaka ev. tullavgifter. Så kontakta deras kundtjänst,

Löser det sig. ?

Nästa inlägg

Veckomatsedel

10
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x