Bröllopsdagen och en vanlig tisdag

Godkväll där,

Gårdagen försvann snabbare än kvickt. Vi pysslade lite hemma, hade svärmor på fika och sedan lagade vi lite extra god mat. Vi firade trots allt 9-åring bröllopsdag ♡ Nästa år när vi firar jämnt hade ju varit roligt att resa iväg. Vi får väl se vad vi kan hitta på, det är ju ett år kvar att planera trots allt..

Jag blev bortskämd med en stor bukett med vita rosor.

Och idag då… jo idag kom lillasyster med familj på besök. Jonathan och Tobbe åkte iväg och cyklade, deras nya hobby typ. De kan cykla hur många mil som helst. Får se om min man lyckas övertala mig att börja cykla också. Och det hade ju varit riktigt kul att trampa runt & se Italien eller något varmt land  😉 Ja isåfall blir jag nog inte så svår övertalad.

Men men… medan de var ute och tränade så åkte vi och plockade jordgubbar med alla barnen. Stora kusinerna plockade massor, medan minstingen Milia mest gick runt och åt alla bär. Ni vet väl att ni kan följa med massor på instagram, på instastorys uppdaterar jag flitigast.

Följ mej där också vetja @jennysmatblogg

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Nina
6 år sedan

Men vad är det jag läser? Börja cykla? Racer? Det är klart du ska, jag behöver cykelkompis, säg till när jag ska köra förbi och hämta upp dig. ?

jennysmatblogg
Reply to  Nina
6 år sedan

Haha <3 Jaaaay....Cyklar vi till Italien då?

Nästa inlägg

App app app

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x