MIN APP ÄR ÄNTLIGEN HÄR

DETTA INLÄGG PRESENTERAS I SAMARBETE MED JENNYS MATAPP

Godmorgon fina ni. 

 

Taaaadaaaaa……
Idag kan jag stolt meddela att appen är klar! ❤ Ni är många som önskat, efterfrågat och undrat. Och från och med nu finns min matapp med mina recept tillgänglig på App Store , mina tekniker har jobbat med att få den lättöverskådlig, smart & funktionell.
Och jag är så glad & nöjd över resultatet!  Nu kan ni lätt ta med ALLA mina recepten till sommarstugan, tjejmiddagen eller till knytiskalaset.

Allt på ett och samma ställe. ???????

Den heter JENNYS MATAPP klicka här för att komma till appen!
Jag var tvungen att uppdatera med denna bilden, för jag är stolt så in i norden! Tänk att appen ligger 1:a på APP STORE ( kanske bara för ett par timmar – men ändå )  Vad roligt att ni gillar den ❤

Appen utväxlas och uppdaterad ständigt så kom gärna med feedback & input !

0
Prenumerera
Notis om

38 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Camilla
6 år sedan

Grattis, vad kul! Kommer den att komma ut till Android också inom kort?

Ann-Sofie
6 år sedan

Åh vad bra. Skulle gärna vilja kunna använda den jag också men jag har en samsung och kan inte ladda ner på itunes ?. Eller är det jag som inte fattar hur man ska göra ??. Tack för bästa bloggen, är inne flera gånger om dagen och tittar runt. Ha en skön sommar.

jennysmatblogg
Reply to  Ann-Sofie
6 år sedan

Än så länge är det bara Ipads och IPhones.
Men jag mailar vidare till mina tekniker, hoppas de kan lösa till nästa uppdatering! ?

Steffi
6 år sedan

Även jag vill gärna ha den till Android ☺

Malin B
6 år sedan

Världens bästa!!!!! Detta tackar jag för 😀 😀 😀 <3

jennysmatblogg
Reply to  Malin B
6 år sedan

<3

Emma
6 år sedan

Hej! Laddade precis ner din app, en utvecklingspotential är att man ska kunna ”gilla” eller ”hjärt/stjärnmarkera” recept som man vill spara och göra till senare eller att man redan gjort det och älskade receptet så får man en ”bank” med sina favoriter! Det skulle vara superbra om det gick att fixa! Tack för en bra blogg med goda recept! Kram

jennysmatblogg
Reply to  Emma
6 år sedan

Detta finns redan nu på ”fixa-listan” till nästa uppdatering 🙂
Kram <3

Emma
6 år sedan

Vissa å ä och ö blir som frågetecken i appen 🙂 vill bara hjälpa, annars gillar jag appen supermycket!! Kram

jennysmatblogg
Reply to  Emma
6 år sedan

🙂
Det kommer åtgärdas!

Kram

Åsa Forsgren
6 år sedan

Hej !
Du gör den klart BÄSTA matbloggen???!!!
Håller tummarna för att det snabbt går att fixa appen till Androida telefoner!
Åsa

jennysmatblogg
Reply to  Åsa Forsgren
6 år sedan

???

Johanna
6 år sedan

Hoppas den kommer ut i även Android ❤

Eva
6 år sedan

Bästa matbloggen!!! Har en Samsung så väntar ivrigt på att det fixar sig till oss oxå?

Sara mamma till viggo och Harry
6 år sedan

Jag som har Samsung kan inte ha den.. ?

Jennie
6 år sedan

Hej
Jag kan inte riktigt det här med app store. Den kostar 30:- är detta något man betalar in när hur o var? Samt är det något som ska betalas in varje månad eller det är en engångskostnad.
Tack för världens underbaraste blogg. Älskar att läsa den och följa upp dina recept,.så mycket gott som man har lagat.
/Jennie

jennysmatblogg
Reply to  Jennie
6 år sedan

Det är en 1 gångs kostnad. ☺️ Sen kostar inget i den eller att ha den.
Kram

Emma
6 år sedan

Toppen! Äntligen ??❤️
En fråga: saknar flera av dina recept! Kommer du lägga ut fler allteftersom?

jennysmatblogg
Reply to  Emma
6 år sedan

Ja 🙂 Alla recept kommer finns här.

Maria Widblad
6 år sedan

Hej
Din Bogg är fantastisk ✨ Har laddat ner appen men saknar massa goda recept bland annat alla smarriga köttfärslimpor du hari bloggen. Kommer det att fyllas på vart efter med alla från bloggen eller har du valt ut vissa till appen?/ Maria W

jennysmatblogg
Reply to  Maria Widblad
6 år sedan

Vi uppdaterar appen hela tiden.
Så till nästa uppdatering kommer minst 1000 nya recept.

Kraaam

Frida
6 år sedan

Laddat ner din app! Fantastisk! Ett litet fix bara är att när man går in på en kategori tex fisk och sen vill kolla ett recept och när man sedan klickar på tillbaka kommer man tillbaka till start sidan. Tycker det skulle vara bättre om när man trycker på tillbaka vill jag ju se de olika fisk recepten och inte startsidan!
Du är bäst
Kram

?
6 år sedan

Finfin app! Saknade halloumistroganoffen, men den kanske kommer senare?

jennysmatblogg
Reply to  ?
6 år sedan

Den kommer ☺️

Maja
6 år sedan

Grattis! Otroligt tråkigt att den kostar.

jennysmatblogg
Reply to  Maja
6 år sedan

Hej Maja
Jag och mina tekniker har jobbat på appen i närmare 8 månader. Det är många 1000-tals timmar bakom denna, och vi jobbar med den nu hårdare än någonsin. Menar du då att du tycker att 30 kronor är för dyrt så tycker inte att du ska köpa den.
Jag tror inte att någon vill gå till jobbet gratis, inte jag och inte mina tekniker och troligtvis inte du.

Kram

Ulrika
6 år sedan

Va bra, den skall jag testa. Som det varit idag skriver jag ut recepten på papper och har i väskan… ?

Minna
6 år sedan

Jag märkte ett ”fel” i appen. Om man går in på en kategori, vi säger tårtor och sedan väljer en tårta. Om man vill gå tillbaka kommer man tillbaka till start så att man måste välja kategorin igen, det känns lite jobbigt om man kommit en bit ned i listan med tårtor och måste börja om.

Förövrigt saknar jag, precis som någon skrev, ett hjärta där man enkelt sparar favoritrecept. Annars är appen toppen och den kommer användas flitigt! ??

jennysmatblogg
Reply to  Minna
6 år sedan

Tack! Detta jobbar vi på ?

Alma
6 år sedan

Hoppas den kommer till android snart! 🙂

jennysmatblogg
Reply to  Alma
6 år sedan

Det gör den.

Emilie
6 år sedan

Hej! Köpte precis din app. Tror att jag kommer få mycket bra inspiration av den till roliga middagar.
Jag saknar att det inte går att spara recept för att lättare hitta mina favoriter. Kul satsning av dig!

jennysmatblogg
Reply to  Emilie
6 år sedan

Vad glad jag blir!! 🙂
Vi jobbar på funktionerna nu, så tack för feedback.

Kram!

Monika
6 år sedan

Oooh vad kul Jenny, jag väntar med spänning tills den kommer till Android! 🙂

Sanna
6 år sedan

Jättebra och fin app – känns väldigt användbar! Upptäckte ett fel som jag tror att du nog vill rätta till: I ett recept för kycklingpaj står det att man först ska göra en sats kycklingröra men länken till kycklingröran går till en sida på Pernilla Wahlgrens blogg som inte längre finns kvar…
(Och självklart ska du ta betalt för ditt hårda arbete. Trettio kronor är inte för mycket för den gedigna receptbanken och smidigheten att ha allt samlat i en app.)

jennysmatblogg
Reply to  Sanna
6 år sedan

Tack gulle du. Jag ska kika på detta recept.

Marcus
6 år sedan

Veckomatsedel vore en bra kategori att lägga till vid nästa uppdatering. Smidiga och goda recept

jennysmatblogg
Reply to  Marcus
6 år sedan

Vi kikar på detta alternativ. Verkar dock lite klurigt att få till på ett bra sätt.

Nästa inlägg

Drömmar om Grekland

38
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x