Blandade bilder

Gokväll i stugorna,

Dagarna går så fort. Och idag var enda dagen vi inte haft gäster här ( sedan vi flyttade in) så tiden har verkligen gått snabbt. Och jag hinner knappt gå igenom bilderna i kameran lika ofta nu märker jag. På eftermiddagarna/ kvällarna jobbar jag med att lägga in alla recept i appen. 400 nya har jag lagt in och hoppas få till 1000 stycken innan nästa uppdatering.
Jobba jobba joooobba.


Jonathans storebror Kim kom förbi igår, vi tog en liten promenad efter lunch. Vi letade efter snokarna som Nomi & jag sett simma under bryggorna på badplatsen härom dagen.  Vi såg dem tack och lov inte igen.
Nomi heter faktiskt också Kim fast i mellannamn, då efter sin farbror.   
Vi köpte lösgodis i massor på affären och satt och spelade tre i rad. Tisdagen har varit jättefin, lite molnig med övervägade sol – så vi grillade middagen. Minus sötpotatispommes som vi körde i ugnen.

En tallrik med allt möjligt gott. Skapligt mätt nu, gott.
Och nu ska jag fortsätta att jobba med appen. Kul att ni gillade den, och det kommer nya finesser till nästa uppdatering.
Både att spara recept och ladda ner den till android. Men kul att ni uppskattar den, ja ni som har den!!
Det värmer ska ni veta.

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Susanne
6 år sedan

Hej, har en fråga om en kycklingpaj som du hade recept på här för länge sedan, hittar det ingenstans. Vet att det var kyckliing såklart samt ananas, röd spansk peppar, sen minns jag inte nå mer bara att den var så himla god, har du någon aning om vad det är för någon mvh

Nästa inlägg

Kioskbricka

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x