Tisdagskväll i småstaden

Tjingeling, 

Här närmar sig klockan halvsju, och vi har precis ätit en jättegod middag. Så gott att jag kommer ha matkoma i flera dagar faktiskt. Recept kommer alldeles snart. Just nu är Melvin på bio med en kompis, medan jag och tjejerna hamnade framför tv:n. De slötittar på någon serie och jag passar på att jobba det sista. I morgon har vi en inplanerad utflykt bara jag och döttrarna. Ni får följa med oss på instastorys för där kommer jag uppdatera hela dagen.
Någon som undrade hur många möbler jag hann skruva ihop idag? Ja, det vart noll närmare bestämt. Har inte funnits en minut över till något sådant idag.
Så nu sitter Jonathan i glasverandan och svär, skruvar & bläddrar fram och tillbaka bland 100-tals monteringsanvisningar istället hehe…

Trevlig kväll påer!

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Karin
6 år sedan

Åh var har ni köpt de fina vita krukorna? ❤️

jennysmatblogg
Reply to  Karin
6 år sedan

De är gråa 🙂
Köpte dem på plantagen förr året ☺️

Nästa inlägg

Glass i stora lass

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x