1000-tals bilder

Hej bloggis, 

Hoppas din dag har varit riktigt bra. Här har vi haft ett toppenkalas för Nomi & Tindra vi spelade både brännboll och lekte lekar. Sedan blev det fika och glass i stora lass. Efter kalaset blev det en snabb tur till mataffären och handla. Sedan kom min lillasyster Johanna hit för att hänga med Thelma ( de två är ju lika gamla ) och hon blir kvar här tills imorgon. Vi lagade tacos till middag och satt och pratade i flera timmar. Så himla mysigt.

Men nu när det lugnat ner sig så ska jag sätta mig och gå igenom några tusentals bilder från resan till Italien.

Detta kommer nog ta några dagar, så resten av bilderna kommer vid ett senare tillfälle.

Trevlig kväll, 

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Smulpaj med blåbär

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x