Godmorgon från Parma

Gomorron, 

Det är inte många som är vakna än på hotellet, så det verkar som internet faktiskt fungerar just nu.
När vi är många journalister, influenser och bloggare på samma ställe så brukar interntet krångla. Men nu har de andra sovmorgon uppenbarligen *morr* och jag är uppe i ottan så funkar det. Nu ska jag ge mig av till frullen, taxi hämtar klockan sju för att direkt köra till flygplatsen. Jag klagar inte… Mitt flyg skulle egentligen gått hem kl 20.00 ikväll , men så fint att jag kunde omboka. Vill hemskt gärna vara hemma hos mina familj ikväll, kanske till och med vara ledig en kväll.


Här kommer bilder från den vackra staden.
Som inte gick att uppdatera igår. 
Hur nice är det inte med alla små gränder.  
Jag är ingen storstads”tant” egentligen, för jag gillar livet på landet. Att chilla,och inte stressa runt om jag inte måste.
Men det är så himla fint här, Italien finns i mitt hjärta alltid. Hur fint är det inte!!

Dessa gamla hus och vackra fönster.
Skulle kunna gå strosa runt en hel dag bara för at titta på dessa byggnader.
Så om inte bara för fantastisk mat, åk hit för att bara se och uppleva italien.
Så vackert ! 
Litet kafé vi promenerade förbi, med kakor & pajer.

Många mysiga gränder och uteserveringar.

Om jag inte hade jobbat med det jag gör så hade jag lätt arbetet som reseledare / reseinspiratör.
Ibland räknar jag på alla länder jag vill se och uppleva, kommer jag få se alla? Eh… nej.
Men jag har som mål att få se några fler.

Vart går din nästa resa? Berätta gärna !

0
Prenumerera
Notis om

32 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Pernilla
7 år sedan

Men vilken fin och mysig stad, så gulligt.
Jag tycker det är kul att se de olika människorna som fastnar på bild, man undrar ju vilka de är, vart de är på väg osv.
Trevlig helg, P

jennysmatblogg
Reply to  Pernilla
7 år sedan

🙂 Ja , jag tycker också det!

Anneli
7 år sedan

Italien är underbart! Vi jobbar på att hyra hus i Toscana nästa sommar och har god hjälp av makens systerdotter som bott i Italien i 20 år. Håll tummarna för oss… 🙂

jennysmatblogg
Reply to  Anneli
7 år sedan

Jag håller tummarna!
Kram

Natalie
7 år sedan

Åker till Side om en vecka! 2 veckor i sol o värme. Kom hem från Gdansk för en vecka sedan!

jennysmatblogg
Reply to  Natalie
7 år sedan

Härligt!!
Ha en underbar semester,

Birgitta Ek Hill
7 år sedan

Wow va mysigt det ser ut. I sommar åker vi till Alcudia och i September blir det några dagar i Calella och 1 dag i Barcelona. Trevlig Sommar 🙂

Chattis
7 år sedan

Hej, jag har bott i Italien i 20 år, men bor nu i Sverige. Nästa resa går dock till Palermo på Sicilien , åker dit varje år? Sen i september ska vi åka till Portugal ☀️?

jennysmatblogg
Reply to  Chattis
7 år sedan

Ljuvligt!!

7 år sedan

Så mysigt det ser ut, påminner om Palmas gränder. en stad som jag älskar och besökt ett antal ggr!
I sommar reser vi till Kreta på typisk sol och bad semester och i slutet av september testar vi Dublin – så spännande!

Kra

jennysmatblogg
Reply to  Ann-Sofie
7 år sedan

🙂 Jag har aldrig varit på Kreta & inte heller Dublin.
Men vill gärna åka dit så någongång. Förstår att det känns spännande!

Kram

Helena
7 år sedan

Har precis kommit hem från Malcesine, vid Gardasjön. Otroligt vackert.

jennysmatblogg
Reply to  Helena
7 år sedan

Älskar Gardasjön!!

Anne
7 år sedan

Vilka vackra bilder! Verkligen kul att ta del av.
Själv reser jag inte. Lider av panikångest och lite olika fobier sedan många år tillbaka vilket begränsar mig en hel del. Därför älskar jag att kika på bilder när folk är ute i världen och ser massa fint och intressant. 🙂

jennysmatblogg
Reply to  Anne
7 år sedan

Oj vad tufft det låter. Hoppas du får hjälp med alla fobier,
Stor kram

7 år sedan

Hej!
Älskar att resa. Ser fantastiskt ut. Har varit en del i Italien men inte i Parma. :o)
2017 blir ett res år för mig! LYX verkligen.
Var i Amsterdam med dottern i april, New York i maj och i juli bär det av till Karpathos i Grekland.
Till hösten blir det en resa med kompisarna till Gdansk och Sopot och senare i höst till Paris med min syster och våra föräldrar.
Sen glömmer vi inte bort vårt fina land Sverige, Gotland en vecka och ett kort besök på västkusten.
Hoppas alla får en underbar sommar.

jennysmatblogg
Reply to  Sandra
7 år sedan

Lägg av … jag döööör så underbart! Jag kanske kan få plats i en resväska? hahah…
Ha ett underbart resår.

Jennika
7 år sedan

Hej!
Ser hur mysigt ut som helst:))

Vi åker till Grekland om en vecka så gissa om jag har resfeber:))) kommer bli underbart!

Trevlig sommar!

jennysmatblogg
Reply to  Jennika
7 år sedan

Jag vet!! 🙂 Det är så härligt att ha en resa att se fram emot.
Njut i Grekland!!

Ida
7 år sedan

Åker till Portugal på måndag, Tavira i en vecka och Lissabon i 4 dagar. Sol, bad, spela kort o äta bläckfisk är innehållet på semestern har barnen bestämt.

jennysmatblogg
Reply to  Ida
7 år sedan

Det låter som en härlig plan!

S
7 år sedan

I juli åker jag o min man till Kroatien. I september ska vi till Florens, Italien. Vi ska ev till Barcelona i augusti med vänner. I december blir vi tre i familjen och försöker därför att resa så mycket jobbet tillåter nu o passar på att njuta av varandra o härliga miljöer 🙂

jennysmatblogg
Reply to  S
7 år sedan

Låter fantastiskt! 😀

Carina
7 år sedan

Aldrig varit i Italien ,men det lutar åt en weekend ti Rom till våren! I höst blir det Oklahoma City i 2 veckor.

Jennie
7 år sedan

Min dotter och jag landade vid lunchtid idag i Spanien! Vi har hunnit med några dopp i poolen här vid vårt hus och lite god mat nere vid strandpromenaden här i La Mata (Torrevieja). Vi vänder hem på tisdag igen så det är en snabbtur men jag behöver inte deppa för det, på midsommarafton reser jag tillbaka med min man, den dagen firas San Juan här i Spanien, det blir spännande att uppleva:) Sen blir det en sväng tillbaka hit i september och sen kanske även november om vi inte bestämmer oss för någon julmarknad inågonstans i Europa istället, vi får se!

jennysmatblogg
Reply to  Jennie
7 år sedan

Underbart!!

Delia
7 år sedan

Älskar Italien!! Pappa var därifrån så har varot en del i Piemonte men hade gärna rest runder på Sicilien 🙂
Jah ska iväg på weekend till Palma med syster min som har en åtta månaders bebis, det blir hennes första resa ifrån bebben. Sen jobbar jag på att övertala min vän att hänga med till saranda, Alba len är en oslipad diamant o vill dit innan alla turister hittar dit? Åh längtar såå!!

Eva
7 år sedan

Älskar precis som du att resa och förstår inte riktigt hur man ska hinna med att besöka alla ställen på önskelistan. I sommar ska vi till Sardinien en vecka och i höst ska vi till södra Frankrike. Där ska vi bo på ett litet B&B ute på landet mitt i vindistriktet. Ser helt ljuvligt ut ☀️

Ida roos
7 år sedan

I sommar blir det en bilresa ner till Italien, området kring lavagna! det blir spännande! Några stopp påvägen dit o hem också! Dock inte planerat vart vi ska stanna ännu 🙂

Camilla
7 år sedan

Älskar resor! Är nu påväg till Ljubljana i en buss från Budapest tillsammas med pojkvännen 🙂 Vi har varit i Kraków och Prag och fortsätter sen vår tågluff ner i Italien och sen flyg till Barcelona, tåg till Bordeaux, Caen, Paris och Amsterdam! Så vi har en riktigt härlig resmånad framför oss ^^

Kan verkligen rekommendera Kenya också! Var där i påskas och det var helt otroligt 🙂 Varit där? Om inte – lägg till på listan 😀

Ha det bra! 🙂

Johanna
7 år sedan

I december blir det Dubai + Maldiverna i två veckor. Gissa att man längtar? 😉

jennysmatblogg
Reply to  Johanna
7 år sedan

Lyllo lyllo :-))

Nästa inlägg

Italien Parma

32
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x