Ursäkta tystnaden


Godmorgon,
Det blev lite väl tyst här på bloggen igår. Men jobb och livet kom emellan kan man väl säga. Jag har fotat en massa så ni kommer få se sen. Jag reste hela dagen igår. Kom fram till Bologna vid halvsex och anlände till hotellet i Parma vid halvåtta. Klockan åtta skulle jag vara ombytt och klar för middag. Och jag hann med nöd och näppe, men när jag väl kom tillbaka till hotellet vid elva så var jag så trött så ögonen gick i kors. Idag är en annan dag. Klockan ringde redan innan 06.00 idag, och nu hade jag en sekund över att skriva till dig. Innan jag ska gå ner och äta frukost och prata ikapp med de andra. Håll utkik på min instastory idag, för där kommer du få se mer vad jag jobbar med dessa dagar!

Min utsikt från mitt lilla hotell. Mysiga gamla hustak va?
Om jag blir miljonär en dag så hade jag lätt köpt en lägenhet utomlands.
Vad hade du köpt?

0
Prenumerera
Notis om

12 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Eva
7 år sedan

Hej!
Jag har fortfarande inte fattat vad instastory är.
Är det instagram du menar? Även om jag inte har instagram så kan jag gå in och titta på din instagram.
Hittar inte filmer och så du ibland säger att du lägger ut på instastory. Skulle du vilja förklara hur man gör?
Eller måste jag vara med själv på något sätt?
Du har skrivit någon gång att man ska klicka på jennys matblogg men det händer inget då.
Säkert jag som bara inte kan men skulle vara tacksam om du förklara.
Kram

Rosa
Reply to  Eva
7 år sedan

Uppe till höger här på bloggen finns en liten ”instagram-ikon”, tryck på den. Då öppnas Jennys instagram med bilder. Väl inne på hennes instagram så finns det i övre vänstra hörnet en rund bild på Jenny. Tryck på den så kommer korta, korta filmsnuttar som endast finns kvar i 24 tim innan de försvinner. Lycka till?!

jennysmatblogg
Reply to  Rosa
7 år sedan

Precis :))

Eva
Reply to  Rosa
7 år sedan

Tack snälla du för svar:-))
Men det förklarar saken! Eftersom jag inte har instagram själv så kan jag bara se Jennys instagram men däremot inte instastory. Inte konstigt att det inte funkar för mig.

jennysmatblogg
Reply to  Eva
7 år sedan

Tror man måste ha instagram för att kunna se mina insta-filmer. De finns om man klickar på min profilbild ?

Sanna
7 år sedan

Jag fattar inte heller vad det är?

jennysmatblogg
Reply to  Sanna
7 år sedan

Om du följer mig via instagram, tryck på min profilbild så kommer mina bilder / videofilmer upp där. de finns bara i 24 timmar :))

Vanja
Reply to  jennysmatblogg
7 år sedan

Nix. Din bild på Instagram är inte ”klickbar”. Tror man måste ha Instastories men det har inte jag.

jennysmatblogg
Reply to  Vanja
7 år sedan

Instastorys kan alla som har ett instagramkonto se

Vanja
Reply to  jennysmatblogg
7 år sedan

Nej, det gäller bara om man har Instagram som app på mobilen. Har man den webbaserade versionen på en stationär dator/laptop går det inte att se Instastories.
Men, jag har rådfrågat en god vän som är dataexpert och med tillägget Chrome IG Story kommer man åt även Instastories, OM man har Chrome som webbläsare. Jag har lagt till den funktionen och nu kan jag se!

Helena
7 år sedan

Hej! Min dröm är också en lägenhet utomlands, gärna Spanien. Och ibland slår ju drömmar in. Tycker om dina fina bilder från resor. Såklart blir man lite avundsjuk men mest gläds jag åt att du har möjlighet att resa mycket. Och så har du en så fin blogg med så mycket gott.

Pernilla
7 år sedan

Om jag vore miljonär skulle jag lätt köpa ett hus i Alcudia på Mallorca, 3 timmar så är man där, härligt.

Nästa inlägg

Framme på ön

12
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x