Framme i Danmark

Gokväll på er,

Då var bilen parkerad och jag är incheckad & framme på hotellet vid flygplatsen på Kastrup. Jag kör mycket bil, och tycker om att åka bil. Men av någon anledning så kom jag på att det faktiskt var första gången jag körde helt själv igenom över bron, det är alltid Jonathan som gör. Brobizz:en funkade vilket underlättade, så stressande om den krånglat & om jag hade bildat köer. Vi bilade till Italien Jonathan, jag & alla barnen för en siså där 5 år sedan. Då turades vi om att köra, eller faktiskt var det mest jag som körde den gången. Vi bytte i början av Tyskland, sen körde jag hela vägen till Italien. Efter det så anser jag mig lite som kung på att köra bil 🙂 Haha. På tal om Italien, det är dit jag ska imorgon också på jobbresa.

Kan ni gissa vart i Italien … ( Bild lånad från google )

0
Prenumerera
Notis om

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Christine
6 år sedan

Siena?

jennysmatblogg
Reply to  Christine
6 år sedan

Nej 🙂

Lena
6 år sedan

Venezia ?

jennysmatblogg
Reply to  Lena
6 år sedan

Nix

Kristina
6 år sedan

känner igen en bild och jag tror der är piazza maggiore som ligger i Bologna

jennysmatblogg
Reply to  Kristina
6 år sedan

Jajamän, det är Bologna 🙂 ska bli superspännande!

Nästa inlägg

MAURITIUS

6
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x