Tre snabba Bloggtips

Godmorgon fina, ( eller nja det hann to.m bli god förmiddag innan jag skrivit detta inlägget klart )

Vaknade upp till ett mulet Växjö, nästan så jag hoppas på en gnutta regn så jag slipper vattna idag.
Om ni är lediga en dag som denna, så kan du alltid kika förbi några bloggar, som tidsfördriv. Eller hur.
Jag läser egentligen inte så många bloggar, då jag sällan hinner.  Men några bloggar kikar jag allt förbi då & då.
Och det hade varit kul att hitta nya, så tipsa gärna om din eller någon annans blogg i kommentarsfältet.

Hittade denna bilden på Nina och mig när vi var i stockholm och jobbade i hötorgshallarna. 

Ninas blogg läser jag ju såklart.
Hon skriver om mat, bakning, hennes nystartade café & annat roligt. Det är en jordnära & rolig blogg.
HÄR hittar ni den

 

Fyra årstider är en blogg jag läser. Hon skriver om inredning, trädgård och kampen mot cancer.
Ni hittar den fina bloggen HÄR

 

Mirkas blogg läser jag också, numera är hon ensamstående med 13 barn.
Ni hittar hennes blogg HÄR

Nu ska jag ta en morgonpromenad med Molly, och beta av några telefonsamtal.
Hej på ett tag,

0
Prenumerera
Notis om

18 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Lydia
6 år sedan

Det är väl 31 dagar i maj ? så imorgon är sista dagen i maj. Bara så att du vet ?

jennysmatblogg
Reply to  Lydia
6 år sedan

Haha… Jag var så säker på att det var den 31:a idag. Tack för infon 😉

Sofia
6 år sedan

Läser bara jennys matblogg.
Den har allt ?

jennysmatblogg
Reply to  Sofia
6 år sedan

haha va göllig du e 🙂

6 år sedan

Jag jobbar hemifrån och brukar läsa några bloggar när jag sitter och äter frukost eller lunch. Oftast läser jag din och fyra årstider som ju också är en jättefin blogg! Jag tycker det är roligt att du börjat skriva om lite annat också faktiskt! Recepten finns ju ändå kvar.
Det är ju inte alltid man får möjlighet att tipsa om sin egen blogg, så jag passar på :)! Gillar man som jag choklad ( och vem gör inte det;) ) så kika gärna in på http://www.passionförchoklad.se
Ha en fortsatt bra dag!

6 år sedan

Hej! vilken bra ide att kunna få dela med sig så här:) Jag kikar inte dagligen men nästa in på din blogg här, en annan blogg som är lättsam och rolig är Magdalena Grafs blogg hon bjuder verkligen på sig själv. I min blogg delar jag med mig av mina kunskaper som personal shopper/stylist där stil, färg och form är huvudteman. Välkomna till http://stylebytinag.se
//Tina

jennysmatblogg
Reply to  Tina/ Style by Tina G
6 år sedan

Ja hennes blogg är sååå bra 🙂
Ska genas kika förbi din blogg, roligt med tips 🙂

6 år sedan

Vad du är gullig som tipsar om min blogg, jag läser din också för du är så bra som bjuder på så mycket, sedan tycker jag du verkar vara en så trevlig tjej. Kram Lotta

jennysmatblogg
Reply to  Anne-Charlotte
6 år sedan

<3

Detsamma Lotta!

Kram

6 år sedan

Jag driver Sverges största blogg om ämnet diabetes typ 1. Jag har även diagnosen celiaki och gör väldigt mycket som är sockerfritt samt glutenfritt! Bröd är en av mina stora specialiteter =)
http://devote.se/diabeteskvinnan

jennysmatblogg
Reply to  sara mobäck
6 år sedan

Min morfar är diabetiker, ska tipsa honom om din blogg.
Så viktigt ämne!! 🙂

6 år sedan

Om du gillar hästar så får du gärna läsa min blogg. 😉

6 år sedan

Jag läser din blogg nästan dagligen och har gjort det i ganska många år men är så dålig på att kommentera. Tycker om din sida med all inspiration vad gäller mat, bakning och resor. Din plus ett antal andra bloggar fick mig faktiskt att själv börja blogga för ett par år sedan, dels för att jag bl a tyckte det verkade kul och dels för att själv samla mina recept i datorn i stället för i alla pärmar 🙂 Känner verkligen igen mig själv i en del av din matlagning och dina recept då det liknar mycket av vad jag själv lagat genom åren och fortfarande lagar.
Andra bloggar jag i bland läser är t ex Matplatsen, Niiinis, Sallys Hus
https://carinashem.blogspot.se/

6 år sedan

Jag bor ju i dina gamla hemtrakter, så mig får du gärna kika in hos, nu när du ska bli Kalmarbo i framtiden också. 🙂 Annars tycker jag att Blondinbellas blogg är jättebra. Det är väl Sveriges mest kända blogg i och för sig, så det är ju inget nytt tips jag kommer med direkt, 😉 men jag tycker att hon är himla driftig och inspirerande med sitt företagande och allt hon tar sig för, så den brukar jag läsa. Jag blir alltid inspirerad av hennes drivkraft. Andra driftiga tjejer som jag gillar att kika in hos är House of Philia och Att vara någons fru.

jennysmatblogg
Reply to  Helena / Bara en kaka till
6 år sedan

Hej Helena
Men precis! Vi får se när vi blir kalmarbor på riktigt 🙂
Blondinbellas kikar jag också förbi.Ska kika förbi din också 🙂

Kram och trevlig kväll

Katarkma
6 år sedan

Ä L S K A R Emmas blogg, Att vara någon fru. Mysig, inspirerande, har fin blandning av tips på inredning, vardagsguldkorn med barn och hundar, mode osv. Hon är en magisk fotograf och har dessutom ett ljuvlig språk i sina texter. Mitt bästa tips på härlig blogg!

http://attvaranagonsfru.elsasentourage.se/

6 år sedan

Jag läser din blogg, mkt bra recept och såå kul att läsa om resor då vi oxå älskar att resa och drömma oss bort, få tips mm. fin blogg du har Jenny! Sen läser jag även Matplatsen, Niiinis, Starwomen, Hanna Graaf, Bambi, dessa följer jag sen hamnar jag även hos Anna -Sporthälsa träningsblogg, andra inredningsbloggar ibland Camillas rum, Housofphilia,Fyra årstider mm så kul då jag även gillar trädgård, inredning och träning. Min egen blogg; http://www.starsinlife.blogg.se där hittar du mest recept på bakning, trädgård & båtliv, inredning, resor. Ha en fin Onsdag ♡

6 år sedan

Vilket roligt inlägg! Jag är rätt ny i bloggvärlden och bloggar som du om mat och bak från mitt kök, lite restauranginspo, utflyktstips och resor. Inspirerad av dig och några fler. Bla ”Linneas skafferi” som jag tycker fotar otroligt fina matbilder. Mitt andra tips får bli made by Mary (tar också vackra bilder) och även ”Julias bullar” som skriver på ett väldigt roligt sätt om sitt liv.

Här är adressen till min sida https://piecesofmari.vimedbarn.se/

Nästa inlägg

Ännu mer syrener

18
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x