Helgen som gått

  Hej där,

Söndag idag och de flesta av er har säkert varit lediga idag! Hoppas ni haft en fantastisk dag-
Eftersom det är morsdag i dag så fick jag både sovmorgon och kaffe på sängen. Så lyxigt. Barnen hade valt ett fint mobilskal till mig, i vit marmor och gulddetaljer. Välbehövligt eftersom jag bytt mobil. Thelma hade utöver detta varit och köpt choklad och ett gulligt kort som hon skrivit. Så fint! Jag är så tacksam för min fina familj, så tacksam för att vi får vara friska.

Har inte hunnit sortera alla bilder från helgen som gått. Men här kommer ett litet utplock iallafall.

I fredags vart det grillad kyckling,
som vi åt med ugnsbakad potatis och en god sallad. Enkelt med lite tzatziki eller kall bea till.

Grillade bananer till efterrätt.
Fylld med massa center!
Galet gott.

I lördags ( igår ) var vi och firade Milias 3års dag.
Vi grillade och fikade och barnen badade i spabadet. Milias farmor hade bakat den superfina HelloKitty-tårtan.

På vägen hem från kalaset stannade jag och Nomi till och plockade massa liljekonvaljer. Doften av dessa kan vara bland de bästa i blomväg, och syrener så klart. Annars har Öland visat sig från sin bästa sida, solen lyst nästan hela tiden. Poolen är uppvärmd till en 26- 27 grader, så tillochmed så jag badade en liten sväng idag.

Det plockades blommor till många mammor igår. Nomi plockade till mig, och jag till min mamma & Jonathans mamma.
Det är lite av en tradition att komma med en liljekonvaljbukett just denna dagen. Vi stannade till och fikat hos mammorna idag, och så grillade vi även lite grann. En bättre söndag, och en härlig morsdag.

Ja, det var ungefär i stora drag så helgen har sett ut.

Imorgon är det ny vecka igen,

Hörs mera då.

Kram

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x