Lill-Lördag

Godkväll vänner.

Så himla trött just nu, och jag har precis landat i tv-soffan med en stor påse lösgodis. Dagen har varit minst sagt intensiv. Så vi får se hur länge jag lyckas hålla mig vaken. Snarkar säkert ikapp till första reklampausen. Förhoppningsvis får jag väl en liten sockerchock så jag hinner se senaste avsnittet av SKAM. Ni vet att de sänder 4:e säsongen på SVT play va ? 🙂

Ja annars är det mest huset vi funderar på och planerar för.
Och om 1 1/2 månad får vi nycklarna, gissa om vi längtar….
Nedräkning pågår.

Hoppas ni får en trevlig kväll! 

0
Prenumerera
Notis om

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Ann-Sofie
6 år sedan

Du är inte så politisk. Inte en kommentar.. bara godis och sötsaker..

jennysmatblogg
Reply to  Ann-Sofie
6 år sedan

Vad menar du?

Alla sörjer vad som hände i England, men detta är en matblogg ibland passar inte alla ämnen in.
Min blogg är bara är en liten del av mig. Vi har pratat massa om detta hemma idag, barn som undrar varför och mycket frågor.
Vad som skriv på bloggen är en microdel… bara så du förstår.

Trevlig kväll

Malin
6 år sedan

Jag har inte reagerat på att du inte skrivit något om England. Är rätt rationell och inte så emotionell! Hemma hos oss har vi bara konstaterat att det har hänt och att det finns många idioter där ute, men vad blir bättre av att vi i vår familj ältar? Inget blir ogjort! Fortsätt skriva om det DU vill, passar det inte läsarna så finns det ju andra bloggar. Tack för en bra blogg!

Linn
6 år sedan

Du verkar vara så härlig Jenny! Du inspirerar mig verkligen i både mat & bakväg. Gillar din inställning att ge varje barn egentid med dig, något jag själv saknat som ung. Vad kul med ert nya hem! Ser fram emot den dagen då jag själv köper hus (är 24 och pluggar på universitet så det lär dröja ett tag). Läser din blogg varje dag men har aldrig kommenterat av någon anledning. Ville bara visa min uppskattning för det du gör! Kram

Anne
6 år sedan

Så himla gott med smågodis. Älskar! Vi har också köpt hus (bor i lägenhet nu). Får nycklarna någon gång sista veckan i juni, så det är nedräkning här också. Längtar! Ha en fin dag.

jennysmatblogg
Reply to  Anne
6 år sedan

Underbart. Nästan större att gå från lägenhet till hus <3
Förstår att ni räknar ner.

Kram

Nästa inlägg

Mat jag INTE gillar

6
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x