Gårdagens

Godmorgon,
Vilken härlig och fin torsdag vi hade igår.

Och vår familj är ju utspridd lite över Småland, närmare bestämt : Nybro, Kalmar, Torsås, Söderåkra, Öland… och ja dessutom en cooling som lämnat oss för att bli stockholmsbo. Så det vill ju till att man planerar in att ses då och då. Igår var jag lite mamma-sjuk, så jag ringde och hörde om hon va hemma. Vilket hon var, så då åkte jag till Nybro på förmiddagen för att bara göra ingenting, för en liten stund. Så fort man kommer hem till sina föräldrar så blir man som barn på nytt. Eller är det bara jag ? Man blir ompysslad, ( läs bortskämd)  får massa tid, och man kan prata om allt i evighet och mamma bara lyssnar. Sen råkar min mamma också baka världens godaste bullar också.

Varma bullar med mjölk är det godaste jag vet.
Efter vår fika, åkte vi  även bort till min mommo & moffa som håller på att flytta till nytt och bjöd dem på nybakat.


Och jag veeeet, jag har världens coolaste mor-föräldrar. De är ändå 80-ish och har precis köpt ny bostadsrätt.
Jorå, med egen trädgård och allt, så här kommer det trivas och ha det bra. De får tillgång på riktigt i månadsskiftet, men har fått klartecken på att vara där redan nu och fixa i trädgården. De har även litet staket runt sin uteplats, perfekt när Molly kommer och hälsar på.


Min fina mormor & morfar, som gett mig & mina syskon de finaste sommarloven.
De bästa julafton:ar, de roligaste pratstunderna.

Efter fikastunden och rundvisningen så åkte mamma och jag ner på stan, hungriga som bara den. Mormor & Morfar hade andra planer, så de hade inte tid att följa med.
Så mamma & jag åt på något ställe på nybrotorget och pratade ikapp sen vi såg sist.

Haha… jag har lärt henne allt jag kan 😉 Min fina mammi.
Klart man måste ta kort på maten liksom.

0
Prenumerera
Notis om

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Pernilla
6 år sedan

Men vilket fint boende de hade köpt sig, tuffisar! Tycker att din minsting verkar vara väldigt lik din mormor, gulligt. Skicka hit ett par bullar du vetja, det och kall mjölk, ojoj va gott!!

jennysmatblogg
Reply to  Pernilla
6 år sedan

Visst är de.
Ja Det är de nog faktiskt.

🙂

Eva
6 år sedan

Härligt med mys:-))Idag så är ju dom äldre pigga och aktiva på ett helt annat sätt än förr. Det är härligt!

jennysmatblogg
Reply to  Eva
6 år sedan

Ja, sådana dagar behövs verkligen.

Kram 😀

Vanja
6 år sedan

Så roligt med pigga seniorer!
Sen det där med att bli bortskämd av mamma… vi bor en bra bit ifrån varandra men försöker ses så ofta vi kan. Brukar bli typ varannan eller var tredje månad och alltid över julen. När man åker hem brukar man ha fulla väskan med en massa: bullar, fårstek, torkat renkött och nästan alltid någon fin tröja som hon fyndat (hon älskar att fynda) och tänkt att den skulle passa mig så bra, och de gör de alltid!
Förutom det så lagar hon fantastiskt god mat och bjuder alltid på mina favoriträtter. Efter en vistelse hos mamma är det diet som gäller i ett par veckor för jääädra vad man lägger på sig när man är där 🙂

Ha nu en trevlig helg, därnere!

Petra
6 år sedan

Vad härligt, både relationen till din mamma och din tuffa morföräldrar! Vissa verkar sluta leva när de blir gamla, man får hoppas att man blir lika pigg och livsglad som dem! 🙂 Nu är inte jag särskilt gammal ännu, (25) men man märker ju att man tänker på åldern ju äldre man blir, eller är det bara jag? 😉
Tack för bra blogg! Har lagat mååånga måltider via dina recept!
Kram

Nästa inlägg

MORSDAGSPRESENT

6
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x