Måndag och vegetariskt på menyn idag.
Ett härligt, gott och billigt alternativ är denna ”man-tar-vad-man-haver-pastan”
Detta hade jag till 4 portioner:
Pasta för 4
2 dl creme fraiche ( smak av paprika )
2 dl ekologiska gröna ärtor
1 ask ekologiska körsbärstomater
lagrad ost
Gör så här:
Koka pastan al dente.
Häll bort vattnet och vänd ner crème fracihen, tills då får en krämig pasta.
Vänd ner ärtor och tomater och låt allt sjuda upp.
Smaka av med salt och peppar.
Häll upp på tallrikarna och riv över god lagrad ost.
Dina vegetariska recept Är ??
Tack för en trevlig och inspirerande blogg.
PS. När får vi se nya sommarhuset? ?
Vad glad jag blir.
Fler veg.recept kommer.
Huset kommer ni få se så snart vi får nycklarna <3
tänk på att löpe som finns i många ostar, speciellt hårdostar och all parmesan inte är vegetariska! 🙂