Underbara ÖLAND

 

Hej fina,

Då var vi framme på Öland och fixar de sista inför visningen imorgon. Vi städar, klipper gräs och plockar undan, ja det där vanliga inför försäljning. Men allt har gått så snabbt så det känns fortfarande overkligt att vi faktiskt ska sälja. Vårt ljuvliga fantastiska ställe där jag tankat så mycket energi, ska snart tillhöra någon annan. Alltså ursäkta mig, men det är säkert löjligt men jag vill liksom inte sälja. När jag fixade i rabatter så hann jag tänka att nästa år ska någon annan plantera här….


Pyntat med körsbärskvistar, och lite blommor.
Nästa år är någon annan i mitt kök och lagar mat. 

Örter hör ju till när det är husvisning. Så ja det fick jag också inhandla.
Grått och vitt i köket gillar jag, även golvet är grått.

Lite bild från övervåningen. Huset är så himla bra planerat.
Litet men ändå så mycket rum, och bra sällskapsutrymmen.  Nästa år är det en annan familj som bor här.


Mysigaste utsikten tycker jag är från grabbarnas rum.  Utsikt över ängen och alla rådjur. Här finns gott om rådjur, kaniner och älgar. Känns alltid som tv-programmet ”Mitt i naturen” när man är här. Och det var det jag föll för när vi köpte.
När vi var på visning här, så stod vi nere vid syrenbersån och tittade ut över ängen, där gick det 3 rådjur och bara var så söta. Just där & då bestämde vi  oss för att detta huset måste vi ha. Här känner vi lugn, få andas frisk luft och har ändå nära till allt. Ja så många fina minnen vi bär med oss härifrån, underbara fantastiska Öland.


Vardagsrummet uppe, blått och vitt.
Mina favoritfärger. Tänkt att nästa år sitter andra här uppe och kollar på tv, eller spelar kort.

Och för er som vill se fler bilder finner ni dem  HÄR

Och denna vyn när man går ner från trappen, den gillar jag så mycket.
Det är så vitt,ljust och fräscht. Gammalt blandat med nytt och sådana fina ljusinsläpp.
Ja, ja … samtidigt som vi ska sälja, så känner jag att jag blir inte direkt ledsen om vi inte finner en köpare 😉
Det innebär bara mer extratid i stugan, och inte mig emot.

Men nu ska jag slita mig från datorn, och fixa lite mat.
Men söker ni sommarhus eller mysigt ”Året-runt-hus” på Öland så är vårt ställe numera till salu HÄR
Hoppas du får en riktigt fin fredag

Hörs snart igen. 

0
Prenumerera
Notis om

18 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Sanna
7 år sedan

Jag är nyfiken på det nya i Kalmar:-)

jennysmatblogg
Reply to  Sanna
7 år sedan

<3 Längtar tills vi får nyckeln :-D

Linn
Reply to  jennysmatblogg
7 år sedan

Jag är med nyfiken på det nya huset i Kalmar! Är det också en sommarstuga eller ett hus att bo på heltid i? 🙂

jennysmatblogg
Reply to  Linn
7 år sedan

Jag räknar ner tills vi får nycklarna….. <3
Vi kommer under den första tiden ha det som ett sommarboende men sedan får vi se om några år.

Kram

Helen
7 år sedan

Varför sälja denna oas i Ramsättra?

jennysmatblogg
Reply to  Helen
7 år sedan

Vi har köpt ett nytt i Kalmar 🙂

7 år sedan

Fantastiskt fint hus!

jennysmatblogg
Reply to  Gourmettjejensblogg
7 år sedan

Tack snälla 🙂

Marie
7 år sedan

Ni ska väl sälja ert nuvarande borde oxå? När kommer det ut o när flyttar ni in i det nya?

jennysmatblogg
Reply to  Marie
7 år sedan

Hej,
Nej vi ska inte sälja Växjö ☺️

Christina
7 år sedan

Ja, det verkar vara ett fantastiskt ställe på Öland. Så fint som ni har gjort i ordning ert smultronställe. Men du kommer ju få närmre till Öland och havet nu när ni har köpt hus i Kalmar. Du får tänka på det att ni har hittat ett fint ställe utmed vattnet och att du kommer att njuta där. Var sak har ju sin tid men jag förstår om det är svårt att slita sig från en sådan pärla. Ha en fin helg!☀

jennysmatblogg
Reply to  Christina
7 år sedan

Ja, jag försöker se det så. Och det kommer bli jättebra när allt är klart & färdigt.
Men just nu vill jag ha alla tre hus, inte sälja något 😉
Fast det är inte hållbart.

Kram och trevlig helg i vårsolen

Anna
7 år sedan

Jättefint! Varför ska ni sälja det?

jennysmatblogg
Reply to  Anna
7 år sedan

Vi har köpt ett annat hus i Kalmar.

Jennie
7 år sedan

Jag förstår din känsla! Även om ni har nytt att se fram emot som kommer att bli toppen så har ni ju investerat både tid, pengar och känslor i detta ställe. Vi har ett liknande torp på Östgötaslätten som vi under tolv års tid har gjort en liknande resa med. Nu har vi sedan ett år tillbaka hus i Spanien och tankarna och drömmarna drar mot att få bosätta sig där. Om det nu skulle bli så måste vi sälja vårt älskade torp och även om något annat härligt väntar så kommer jag att känna mig så ledsen över det. Lycka till med allt nu!

jennysmatblogg
Reply to  Jennie
7 år sedan

Ja men precis så är det <3

Lycka till mer era husdrömmar.

Louise
7 år sedan

Världens bästa Jenny, alltid så glad och positiv ☺ så skönt att du finns och man kan luta sig mot dig och dina recept när ens egna idéer är som bortblåsta ☺ lycka till med försäljningen och det nya huset ☺ kram från Värmland

jennysmatblogg
Reply to  Louise
7 år sedan

❤️❤️❤️

Nästa inlägg

Gratinerad Brie

18
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x