Rosa Hägg

Hej hej,

Då var man tillbaka hemma igen efter storhandling, och hunnit med att skjutsat & hämtat ett gäng barn från skola till fritidsaktiviter. När man arbetar hemifrån som jag så blir det ofta att man även jobbar som taxichaufför till och från skola och annat. Joda och det är ett jobb som dessvärre inte ger betalt alls… haha. Fast nu när det är ljusare ute och värmen är här så cyklar de såklart allt mer.

 

Min svärmor säger alltid att tiden mellan hägg och syren är den finaste, och jag kan inte annat än att hålla med. Våren och försommaren när allt börjar blomma och är så ljuvligt grönt är helt fantastisk.  Och hemma på vår gata i stan blommar häggen för fullt. Detta är min utsikt från vardagsrummet i just detta nu. Det som inte fastnade på bild var att det haglade precis samtidigt. Typiskt Aprilväder, fast det ändå är Maj.

Rosa hägg, eller blodhägg som den egentligen heter.
Väldigt fin att plocka in en kvist lite här och där och ställa i små vaser. Som här på i lilla gästbadrummet.
Vill ni ser fler bilder från lilla toaletten hittar ni den HÄR

Nu ska jag sätta mig och svara på frågor till två intervjuer som har landat på min mail.
Och sedan ska det letas inspiration till kommande projekt.

Hej på ett tag.

1
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Jennie
7 år sedan

Mysigt inlägg tycker jag. Fint det var att ta in en kvist! 🙂 Tack för en härlig blogg!

Jennie
Reply to  Jennie
7 år sedan

Och jag gillar att du länkar tips till tidigare inlägg!

jennysmatblogg
Reply to  Jennie
7 år sedan

🙂 Tack! Vad roligt att du uppskattar.

Nästa inlägg

Grillade mackor

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x