Torsdagskväll

Godkväll där ute.

Hoppas att du haft en härlig solig torsdag. Det har jag, även om jag inte varit ute så mycket som jag velat. Planterade lite nytt i krukorna, sen har jag bara varit inne. Fast man ska se det från den ljusa sidan, och huset är iallafall nystädat från källare till övervåning. Kan lätt vara den bästa känslan när allt doftar ajax och är skinande rent. ( Och dammråttor är ett minne blott ) Läste i tidningen att vårt sommarhus var det mest klickade i landet just nu på hemnet. Ja, det känns allt lite sorgligt att sälja, fast var sak har sin tid. Och jag kommer säkert fulgråta när det är dags att säga ”hejdå” till stugan på riktigt. Men men… en sak i taget

För er som är nyfikna på vårt ställe så finns det HÄR på hemnet


En stor härlig bukett med rosa rosor fick flytta in. Köpte dem på mataffären, så vi får se hur länge de är fina denna gången.
Ibland har man tur även med billigare buketter. 

Ikväll lagade jag en god laxrätt som jag ska fixa fram till er under morgondagen. Sedan blev det en tur till stora biblioteket för att låna böcker till Melvin och Nomi. Tänkte jag skulle kikat efter min bok där, men glömde sedan. Jag tror att den finns att låna på bibblan också, för er som inte vill köpa.

Men nu ska jag och maken sätta oss och kolla ikapp lite serier.

Trevlig kväll där ute.

0
Prenumerera
Notis om

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Madeleine
7 år sedan

Hej Jenny! Förstår att det kommer vara jobbigt, jag blir fortfarande ledsen och mormor och morfar sålde för flera år sedan.

Har jag fel eller är detta ert hus som ligger på första platsen? Huset jag pratar om ligger på tredje platsen? Tänkte att det kunde vara kul att se!

http://www.expressen.se/leva-och-bo/hemma-hos-5/hemnet/10-fantastiska-sommarstugor–hitta-ditt-favorithus/?bullet=1

jennysmatblogg
Reply to  Madeleine
7 år sedan

Ja, det är vårt hus.
Då måste jag kolla in det tredje huset också 🙂

Kerstin
7 år sedan

Hej Jenny! Vasen du har på bilden tycker jag är så himla fin men ”silverkanten” högst upp..så jag
undrar vart den är köpt? Kram/ Kerstin

jennysmatblogg
Reply to  Kerstin
7 år sedan

Tror jag köpte den på blomsterlandet. 🙂

Nästa inlägg

Vårjacka och majväder

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x