Ny vecka och nya möjligheter


Godmorgon raringar,

Vissa perioder blir stressigare än andra, denna period är sådan. Just nu har jag haft så mycket jobb inbokat sen vi kom hem så jag vet inte vad. Plus ett husköp (och en pågående försäljning av sommarhus) det är mycket tankar som far fram och tillbaka. Idag går flyget upp till stockholm så nu blir det bara intensiva jobbdagar. Schemat är som vanligt fullspäckat :  möten, intressanta jobbluncher, träffa säljare samt möte med nya samarbetspartners för webshopen. Tur att jag har ett roligt jobb, då blir det liksom sällan ”jobbigt” att gå till arbetet. Ja det skulle vara när trollen fått härja fritt bland kommentarerna, men det kan nog få vem som helst på lite dåligt humör.

Men nu måste jag göra mig klar,
Flyget går snart, vare sig jag hinner dit eller inte.

Kram på er.

0
Prenumerera
Notis om

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Lise-Lotte Svensson
7 år sedan

Elaka kommentarer beror på att folk är avundsjuka. Fortsätt att skriv om resor och husköp. Det tycker jag är roligt att läsa om.

jennysmatblogg
Reply to  Lise-Lotte Svensson
7 år sedan

Vad roligt att höra.
Vissa dagar är det lättare att blunda för vissa kommentarer, vissa dagar tar de massa energi.

Men vad glad jag blir att du gillar bloggen.

Kram

Anne
7 år sedan

Låter som du har en spännande tid nu. Ha en riktigt bra vecka i Stockholm! (Hoppas du får lite tid mellan mötena så du hinner vila lite också)

jennysmatblogg
Reply to  Anne
7 år sedan

<3 Jättespännande.

Christina
7 år sedan

Håller med Lise-Lotte. De som skriver elaka kommentarer är avundsjuka. Trist när det är så! Fortsätt med din härliga blandning av det du bloggar om. Vi är många som uppskattar det! Ha det gott i huvudstaden!

Anne
7 år sedan

Jag gillar verkligen blandningen på din blogg. Gillar dina veckomenyer och att följa dina resor. Har följt dig några år och tänker fortsätta med det!

Nästa inlägg

Min Godaste Guacamole

6
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x