Sommarhuset blir till SALU

Godmorgon,

Här kommer ett tidsinställt inlägg, då jag snart sitter på banken och går igenom pensionsspar & annat spännande.
Sen åker jag och småkusinerna raka vägen till öland. Ska fixa inför fotograferingen imorgon. Som jag nämnt tidigare så innebar ju det nya husköpet att vi kommer att sälja vårt sommarhus.  Vi har under ett par år letat hus i Kalmar, vid vattnet. Vi hade ingen brådska, utan tänkte att det fick ta den tiden det tar. Vi har även under åren varit med på ett par stycken budgivningar, men som ni säkert gissat inte vunnit. Jättefina hus, men det var väl helt enkelt inte meningen då. Sen dök huset med stort H upp, och vi skulle bara ha det. Samma dag som vi flög på semester skrev vi på papperna. Underbart och samtidigt sorgligt då vårt lilla smultronställe faktiskt måste säljas.

Vår/ sommar/ höst och vinter- det är fantastiskt att vara här året om. Detta stället är så lugnt och harmoniskt med naturen direkt inpå knuten. 2,5 km utanför köpingsvik, med närhet till allt. Restauranger, bageri, mataffär och finaste stränderna på öland. Och ändå ett hus som ligger lite undangömt in på en grusväg. Det är inget hus man faktiskt hittar till, om man inte vet att det finns där.

Så mycket tid vi lagt ner här, med poolbyggen, altan, köksbygge, renoveringar och tapetseringar.  Det har varit roligt, jag gillar att få arbeta med händerna. Huset är total renoverat från topp till tak, med en söt tillbyggd glasveranda på framsidan. Kaklad toalett, nya golv och nymålat. Något som jag är nyfiken på att se imorgon är hur fin den nya stentrappan blev till entrén. Den var beställd för siså där ett år sedan men nu som först är den på plats.

Jag har fått lite frågor och mail om försäljningen. Vi kommer dock inte sälja själva, ni kommer hitta det på hemnet snart.
Känns alltid tryggt att sälja via mäklare.  Är ni nyfikna och vill läsa mer om sommarhuset kan ni KLICKA HÄR

2

14 responses to “Sommarhuset blir till SALU

 1. Pernilla skriver:

  Vilket fantastiskt sommarhus, det är så fint. ”Sommarbarn” på Öland, var där varje år när jag var liten med min familj. Bodde då på Klinta camping som var så fantastiskt fint, tror det låg i Köpingsvik.
  Lycka till med försäljningen.

 2. Madde skriver:

  Vore intressant att veta vem du är Pernilla efter som vi med var där varje sommar på Klinta camping näe jag var barn.
  Vi hade affären, kiosken och gatuköket i 25 år.
  Jenny huset är så himla fint, samt välkommen till Kalmar.
  Lycka till

  1. Pernilla skriver:

   Vi var väl där mellan cirka 1975 fram till cirka 1982, härligt ställe. Kommer såväl ihåg de långa bryggorna, superfint

 3. Catrine skriver:

  Är intresserad men hur kommer jag till länken med försäljningen?

  1. jennysmatblogg skriver:

   Den finns inte än. länken till försäljning kommer först nästa vecka.
   Detta är bara mina egna bilder, från våra år i stugan…
   kram

   1. Catrine skriver:

    Tack! Den är fantastiskt fin 🙂
    Kram

 4. Christina skriver:

  Det blir nog inte svårsålt!?Ser ut som ett ljuvligt sommarställe. Inser att jag snart måste skaffa mig Instagram eftersom jag missar en hel del fint där. Såg att det ligger video på er fina stuga där. Jag som är ”husnörd” älskar att kika på hus även om det inte är aktuellt att köpa något. Kommer ihåg din lista om dig och vi är ganska lika på många sätt. Jag kollar hemnet och resor flera gånger i veckan precis som du. Tyvärr kommer jag inte iväg på resor så ofta…tycker inte jag i alla fall. Min sambo är nöjd med en utlandsresa per år. Jag hade gärna åkt iväg flera gånger. ☀?Ska bli spännande att se ert nya husköp. Undrar om det är det underbara huset jag såg i Växjö eller om ni hittat något i Kalmar? Jag har säkert varit inne och kikat på Hemnet. ? Ha en fin dag!

 5. Christina skriver:

  Blir ert hus i Växjö också till salu då??? 😉

  1. jennysmatblogg skriver:

   Hehe… Nope 🙂

 6. Maria skriver:

  Var i Kalmar har ni köpt hus? Grattis!! ?

 7. Christina skriver:

  Jag får också gratulera till ert husköp! (Det var inte villa Ahlsborg i Växjö som jag först gissade på. ?) Ha en fin kväll!

  1. jennysmatblogg skriver:

   Tsuen tack.
   😉
   Nix det blev Kalmar

 8. Berit Bryvall skriver:

  Var har du köpt solstolarna?

  1. jennysmatblogg skriver:

   Rusta:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *