MAKE LIFE DELICIOUS

DETTA INLÄGG PRESENTERAS I SAMARBETE MED ELECTROLUX

Hej där,

Det är alltid kul att prova nya recept och nya produkter. Denna nutellamilkshake mixade jag ihop när jag var på Swedish Taste. ”Swedish Taste” är som jag tidigare nämnt en matstudio i Stockholm. Denna har Electrolux byggt upp med sina vitvaror och köksmaskiner och den drivs av b.la stjärnkocken Magnus Lindström. Väl där ville jag gärna prova fram ett recept med deras MasterPiece blender (läs mer om den här). Jag har en exakt likadan hemma, fast i en annan färg. Jag tycker att den är väldigt användbar och jag mixar i den flera gånger i veckan. Den passar sig för smoothies, juicer, svalkande slush ( barnens favvo), att krossa is och även lyxa till det med en milkshake då och då. Och jag använder den även till att hacka nötter, mixa soppor och göra hemmagjord pesto.

Galet god NutellaMilkshake
J-02-Blender

Recept på Nutellamilkshake: 
1 liter vaniljglass
1 burk med nutella ( cirka 350 gram )
2 1/2 dl standard mjölk

Gör så här 
Häll allt i din blender och mixa.
Mixa tills allt blivit slätt.
Servera sedan i härliga stora glas.
Och njut.

J-03-Blender

J-04-Blender

J-05.Blender
Electrolux exklusiva blender Masterpiece (ESB9300)  finns i olika färger, jag har en i kopparfärg. Ursnygg 🙂
Blendern lutar något just för att inget ska fastna i botten, så att alla råvaror ska mixas runt ordentligt och få bästa konsistensen.
Den har en Turbo-Boostmotorpå 1200 W, och med skärblad av titanbeläggning för bästa finish.
En av få köksmaskiner jag inte vill vara utan i mitt kök.

J-14-Blender

Advertisement

0
Prenumerera
Notis om

9 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
M
7 år sedan

Ser riktigt gott ut! Men HUR gör du efter att ha tagit dessa bilder när allt har runnit över kanten och kladdat ner hela glaset? Det känns lite orimligt att hälla över det i nytt glas när det är så fint dekorerat, och oerhört jobbigt att torka rent hela glaset innan det kan ätas upp?

J
7 år sedan

Gillar VERKLIGEN din blogg! Men jag har börjat dra mig för att gå in här eftersom bloggen laddar så EXTREMT långsamt. Upplever detta enkom på din blogg, vilket känns jättetråkigt. Det kan, utan att överdriva, ta 15 minuter för att bara kunna scrolla igenom ett par inlägg. Misstänker att det kan bero på att dina bilder är inlagda med väldigt hög upplösning? Anyway, önskar verkligen att det kunde åtgärdas på något vis . 🙁

jennysmatblogg
Reply to  J
7 år sedan

Jag ska kolla med teknikerna, men jag märker inget själv att sidan skulle vara seg.

J
Reply to  jennysmatblogg
7 år sedan

Toppen! Det började för några månader sedan och har som sagt inga problem på andra håll. Jag använder en Mac och Google Chrome som webbläsare om det kan vara till någon hjälp!

Elin
Reply to  J
7 år sedan

För mig går det också långsamt, bara på Jennys hemsida, ingen annan.

Johanna
7 år sedan

Finns olika storlekar på nutella vilken mängd???

Elin
Reply to  Johanna
7 år sedan

Nu tycker jag att Jenny borde skrivit ut mängden Nutella, men du kan ju ändå föreställa dig vilken Nutellaburk som passar bäst om du tittar på proportionerna och jämför med de andra ingredienserna.

Emma
Reply to  Elin
7 år sedan

Det står ca350 gram i receptet ??

Johanna
7 år sedan

Hej!
Hur mycket milkshake blir det ungefär? ?

Nästa inlägg

Recept Lax med räkor

9
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x