Nödlandat i Canada & inväntar nytt flyg

IMG_6398

Hej  hej

jag har nog aldrig bloggat från mobilen tidigare, så hoppas det funkar nu. För er som inte följer på instagram så vart vi tvungna att nödlanda i Canada på resan. Ett kraftig kabintryck där vi tvingades att gå ner på lägre höjd på kort tid. Sjukt otäckt!  Planet skakade, varningsskyltar som blinkade, nervösa flygvärdinnor och folk som grät. Pjuu, detta vill jag aldrig uppleva igen. Vi kom ner på närmaste flygplats och hamnade då här. Och här har vi varit de senaste dygnet… Vi landade vid 03.35 har sen dess bara väntat på att få åka hem.

Som det är sagt nu så ska vi flyga om två timmar. Så vi håller tummarna, tiden har flyttats runt flera ggr de senaste dygnet. Nu vet ni vart jag håller hus iallafall.  I Canada i en liten håla som heter Goose bay det trodde jag inte för ett par dagar sedan. Kallt som tusan dessutom, och vi har bara sommarkläder med oss.

Hörs på hemmaplan igen

Kram Jenny

0
Prenumerera
Notis om

8 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Monica
7 år sedan

Fy vilken upplevelse, skönt att ni kom ner oskadda. Detta blir väl en påskflight ni aldrig kommer att glömma..❤️❤️❤️Kramar till alla

Caroline
7 år sedan

Läste om detta på Aftonbladet igår och fick en känsla av att det kanske var ert plan.,,, konstigt. Tur att allt gick bra! Hoppas ni är på hemväg nu och att det inte blir fler förseningar på vägen! Kramar till er

Anne
7 år sedan

Så obehagligt! Skönt att ni är välbehållna. Hoppas resten av hemresan går bra. Kram.

Maria
7 år sedan

Vilken mardröm … Är så hemskt flygrädd.. Men flyger ändå..stackare!!!! Det hade jag aldrig överlevt… Hoppas nu ni kommer hem välbehållna…kram

?
7 år sedan

❤️

7 år sedan

Fy, aldrig kul när sånt händer. Jag har också nödlandat i Canda på väg hem från Australien en gång. Inget man vill uppleva.
Hoppas allt har gått bra.
Kram till dig

Eva
7 år sedan

Usch så otäckt! En mardröm!
Skönt att det gick bra till slut ändå.
Kram

7 år sedan

Åh vad obehagligt, skönt att det gick bra!

Nästa inlägg

Signerad ”Baka med Godis”

8
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x