Godkväll från stugan

IMG_2013
Gokväll min vän,

Hoppas Du haft en jättefin onsdag. Min har varit bra, om något stressig. Möten, telefonintervju, husvisning och läxläsning… Ja men du vet 🙂 Intressant att läsa igenom hur ni sparar till barnen, olika och det bero på vart man är i livet. Det är såklart lite skillnad om man är föräldrarledig, ensamstående eller heltidsarbetande. Tack för alla svar. Själv kom  jag för en stund sedan fram till stugan, ett ganska grått & regnigt öland möttes jag av. Jag har ändå möte i Kalmar imorgon bitti så det passade bra, att stanna till här. Sen ska jag möta upp svärmor på lunch också, så det blir trevligt.

Men nu ska jag jobba lite innan jag ska kolla serier tills ögonen blir fyrkantiga.

Hej så länge.

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Karin
7 år sedan

Husvisning? Ska ni flytta? Ni verkar ha så fina hus.

7 år sedan

Så härligt det ser ut med brasan! hoppas bara vädret blir bättre <3
kram
Emma

Ann
7 år sedan

Husvisning??????

Nästa inlägg

Sopot och Gdynia

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x