Testa nya boktrenden med Nextory

DETTA INLÄGG PRESENTERAS I SAMARBETE MED NEXTORY

 

Hej hej,

Nu har jag fått prova en ny boktjänst, och har skakat fram ett riktigt bra erbjudande till er. Jag älskar ju att lyssna på böcker, och gör det så ofta jag får chansen. Både när jag är ute och promenerar, grejar i trädgården men framför allt när jag står och lagar mat. När jag är i köket så behöver jag inte ens ha hörlurar i, smidigt när man ska stå och hacka och röra i grytor.

Gillar du också att läsa, eller bara vill komma igång så har jag bästa erbjudandet nu. Lyssna gratis i 30 dagar med Nextory.
Det finns mängder av böcker, såsom deckare, thriller, självbiografier, matböcker m.m

 

IMG_5049

Jag har ett riktigt bra boktips till er, Magdalena Graafs bok som heter ”Det ska bli ett sant nöje att döda dig”
Det är en bok där Magdalena berättar om ett äktenskap hon ingick när hon var 19 år, där hennes man blir helt & hållet galen. Magdalena tvingas att fly med sin son, och hon återberättar allt om detta i boken. Rädslan, skräcken och maktlösheten.
Det är en sann berättelse som väcker många känslor, och det är omöjligt att inte bli berörd. Du kommer bli tvungen att sträcklyssna på denna, för den går inte lägga ifrån sig.

IMG_5056
Jag kämpar för att få till ett litet leende bara för bildens skull. För denna boken är en sådan bok som man mest gråter till och förfäras.  Men den är så bra, och viktigt.

 Så om ni vill prova Magdalenas bok, eller massor med andra böcker helt gratis i 30 dagar, Klicka här!
IMG_5082

Resultatet av middagen blev hemmagjorde hamburgare med egen dressing och karamelliserad lök.
Recept kommer i nästa inlägg.

IMG_5192

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Weekend i Gdansk

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x