Frukoststund har guld i mund

Gutenmorgen, 

Mulen dag över växjö idag, men desto vackrare frukost blev det.
Ååå vad bion va bra igår. ”Skönheten & Odjuret” var vi och såg- och jag ger den 5 solar av 5. Jag, Thelma, Melvin & Nomi gick och såg den, och alla gav den bästa betyget. Spännande, sorglig, rolig och lite otäck.  Nu är barnen i skolan, och Jonathan på jobbet. Själv ska jag redigera bilder från fotograferingen, och göra klart dem. Med redigering är det förminska och öka lite ljusstyrka, mättnad och kontrast. Det är ungefär det jag kan göra, har ju inte gått något kurs utan bara provat mig fram. Faktiskt lite roligt att jämföra hur mina bilder såg ut för 7-8 år sedan, lite har man allt lärt sig under årens gång.

Jag gjorde en jättefrukost bara till mig, skivade upp allt gott jag hade i kylskåpet typ.
Mums för goda frukter & grönsaker.

IMG_1937

 

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
7 år sedan

Åh så gott det ser ut :). Jag vill verkligen se den filmen 🙂

Nästa inlägg

Gullig Äggmacka

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x