Fredagsfrukost

Gomorron på er,

Hoppas ni har det bra! Ja det är ju freeedag om inte annat. Jag kom fram till stugan i gårkväll, resten av familjen kommer idag. Jag passade på att bädda rent överallt och bära in ved. Sen satt jag uppe och jobbade sent. Ja, halva natten blev det faktiskt. För sen skulle ju jag få sovmorgon idag….. trodde jag. Haha. Nejdå, då vaknar jag som en klocka vid sju, och kunde inte somna om. Jahopp, men å andra sidan har jag hunnit jobba ett par timmar nu, ätit äter monsterfrukost. Och sen ska jag unna mig en låååång promenad med lillasyster i den ljuvliga solen.

IMG_4808

Underbar bukett med tulpaner, fyndade på Netto
IMG_4811
Frukost är alltid godast i stugan, vet inte varför. Och jag som egentligen inte gillar mjölk speciellt (förutom i kaffet) blev otroligt sugen på chokladmjölk. Dessutom är det ju snyggt att fota.

IMG_4782
Äggen blev perfekt kokta,
ibland lyckas man 😉 Det här kommer bli en bra helg det känner jag på mig.

IMG_4792 Så här sitter jag nu med datorn i knät och kollar nyhetsmorgon.
En fin start på denna helgen.
IMG_4799 (1)

Nu ska jag dyka ner i mailboxen innan det är dags att ge mig ut i solen

Kraaaaaam

0
Prenumerera
Notis om

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Pernilla
7 år sedan

Men va mysigt du har och vilken snäll mamma som bäddar rent och fixar till alla andra som ”dräller in senare”. Hoppas ni får en fin helg. Själv ska jag sitta på den nybyggda altanen med näsan mot solen, härligt.

jennysmatblogg
Reply to  Pernilla
7 år sedan

<3 Gullig du är. Tack

Anne
7 år sedan

Vad mysigt du ser ut att ha det. Ha en riktigt skön helg!

Lovisa
7 år sedan

Åh vilken fin poster i bakgrunden på första bilden! Vart kommer den ifrån?

jennysmatblogg
Reply to  Lovisa
7 år sedan

Tror den kommer från IKEA, men vet inte om den finns kvar.
Kram

7 år sedan

Åh så mysigt det ser ut 🙂

Nästa inlägg

Varm Brietårta

6
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x