Lite nytt i garderoben och ny frisyr

Gomorron goooomorron,
 hör fåglar sjunga glatt. Gomorron, gomorron, i kööööör. Trallallaaaaallallallaaaaaa….  Haha kan inte sluta sjunga på denna låten, hopplöst när någon låt fastnat så där. Solen lyser över växjö idag, jag ska snart promenera ner till stan för ett besök hos frisören. Inte en dag för tidigt om du frågar mig. Idag ska jag ha längre hår, och en kallare ton, spännande.

IMG_2127 (1)
Fått så många frågor om min stickade tröja, den är från HM.
Detta är mitt andra inköp, då Jonathan råkade krympa min förra i tvätten. Tvätten är Jonathans syssla, han har faktiskt ”portat” mig från tvättstugan- för att jag råkat krympa flera av hans dyra skjortor. Jaja… så nu var det hans tur att krympa min tröja, dock kostade min tröja inte mer än 199 :- IMG_2303
Passade på att även beställa en beige, när jag ändå skickade efter.
Sån är jag – beställer gärna samma tröja i flera färger när jag hittar något jag gillar.
IMG_2400 (1)

På instagram uppdaterar jag ofta på instastory, för er som vill följa med lite mer bakom kulisserna.
Missa inte det om ni är nyfikna 🙂

Hepp, nu måste jag göra mig klar.
Jag har en inbokad  telefonintervju här nu på väg mot frisören.

Kram kram

0
Prenumerera
Notis om

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anna
7 år sedan

Jättefin! Är den normal i storleken? Snyggt när den sitter lite löst sådär, har du tagit en storlek större eller är det din vanliga storlek? Jag blev sugen på att beställa 🙂

jennysmatblogg
Reply to  Anna
7 år sedan

Jag har en S, den ska sitta löst 🙂

Anna
Reply to  jennysmatblogg
7 år sedan

Då tar jag min vanliga storlek så blir det säkert bra 🙂 tack

Nästa inlägg

Ommöblering och några korta frågor

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x