Nystädat hus och lite nytt hem

Gokväll, 

I den takt som mina gamla blommor vissnar köper jag nya. Mesta dels har jag tjockbladade växter numera ( de behöver inte lika mycket vatten)   Igår stannade jag till på blomsterbutiken igen för en shoppingtur. Och de byggde om där så jag gissar att det var därför de hade utförsäljning på nästan allt. Lyllo mig, gillar att fynda.

IMG_1223 (2)

Blommande vårlökar var det 50% på, passar mig perfekt då jag vill ha dem blommande direkt. Sedan ska de ju ändå bara grävas ner i trädgården, i år gissar jag att det kommer blomma massor i sommarhuset. Oj vad jag grävt ner lökar där… Ja om inte rådjuren käkar upp dem såklart.
IMG_1262 (1)

Dessa små vita stjärnblommor gillar jag och köpte flera stycken. Kan tro att de är ännu sötare när de blommar ute i trädgården.

IMG_1205 (1)

IMG_1243

Doftljus går åt i en faslig takt här hemma, denna doftade mycket och gott.
IMG_1249 (2)

En söt liten rosenbuske sprang jag på också.
Köpte utomhuskruka till den, ville ha en mer rejäl.

IMG_1178 (1) IMG_1182 (1)

Köpte en bukett med ranunkel ( fick lov att googla stavningen) men dessvärre var nästan alla blommor av.
Otur för mig, men jag fick sätta dem i en låg skål istället. Sött det också.

IMG_1135 IMG_1161

När jag ändå var iväg och uträttade ärenden så stannade jag till på möbelaffären. Beställde lite kuddar till sängen, och nya sängkläder. Vill att det ska kännas lite hotellkänsla här inne, och så den här rosa söta pläden hittade jag.
Grått och gammaldags-rosa är väl fint ihop, tänkte att sovrummet gå i dessa färger nu.

IMG_1169
Ja sedan ska jag visa er projekt gästrum, där väntar också en liten ommöblering.
Vi har sålt dagbädden där och måttbeställt en mindre resårsäng in dit. Jag tror det blir rymligare där nu när vi kommer kunna ha sovplatsen på kortsidan. Jaja… ni ska få se sen.

Trevlig fredag på er där ute.

0
Prenumerera
Notis om

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
7 år sedan

Åh lite avis på fynd :D. Älskar också att fynda 🙂

7 år sedan

Mina rosenbuskar lyckas alltid få en massa spinnväv på sig…. har alltid undrat varför, eftersom andra blommor klarar sig ^^

Ylva
7 år sedan

Var har du köpt de fina doftljusen?

Lotta
7 år sedan

Så fint ! Älskar oxå lökväxter som man kan plantera ute sen ☺

Johanna
7 år sedan

Så fint! Om du gillar doftljus vill jag tipsa om doftpinnarna från Rituals, finns i olika dofter och håller jättelänge (flera månader) 🙂 Dessutom en snygg detalj i ett rum.

Nästa inlägg

Spahelg

5
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x