I väntan på resten av familjen

Hej hej 

Är det inte härligt med fredag så säg. Jag och Nomi kom fram till stugan för några timmar sedan, och väntar nu hit resten av gänget. Vi fick ta två bilar då Thelma har med sig en kompis också. Jag åker gärna tidigare för då hinner jag handla mat på vägen, packa upp, och tända en brasa innan de andra kommer. Ska alldeles snart börja med fredagsmaten, som blir potatisgratäng med fläskfile & pepparsås. Tröttnar man någonsin på det? Nej… Jag tror inte det.

IMG_0374

IMG_0371

Det första jag gör när jag kommer fram till stugan är byta om till mjukiskläder & gosiga tofflor. Det är ju lite kallt på golvet innan värmen kommit igång. Tänkte att jag skulle fota lite bilder från stugan, men det hann bli mörkt ute alldeles för fort , och då blir det inga bra bilder. Nomi skulle bara hjälpa mig att fota blommorna på bordet medan jag skulle svara på dagens sista mail…
Men hon fotade ju mig istället 🙂  Haha…

IMG_0417
Gosiga innetofflor för 29 :- på rusta, finns i både rosa och grått.
Inget samarbete bara tipselitips 😉
IMG_0472

Önskar er en trevlig kväll därute,
Kikar förbi er lite senare..

0
Prenumerera
Notis om

10 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anne
7 år sedan

Hoppas ni får en riktigt mysig helg i er fina stuga. Dom där tofflorna ska jag spana in på Rusta, fryser alltid om fötterna.

jennysmatblogg
Reply to  Anne
7 år sedan

tack snälla 🙂
Trevlig helg

7 år sedan

Hej Jenny!

Ville bara slänga in en kommentar och säga att jag verkligen älskar din blogg! Har läst den i många år och tillverkat många av dina recept. Jag fick din bok ”Baka med godis” i julklapp och blev så glad över den! Jag skaffade en blogg för ett tag sedan där jag lägger ut olika saker jag bakat, och senast la jag ut ett av dina bakverk. Vore så kul om du tog dig tid att kika. Den är precis nystartad och har inte lagt så mycket energi på den men vill verkligen lägga mer tid och utveckla den i framtiden.

Du är en stor inspirationskälla!

Kram Jenny

jennysmatblogg
Reply to  Jenny
7 år sedan

Tack, vad gullig du är.
Ska genast kika in på din blogg.

Stort lycka till med den.

Kramar

Catarina
7 år sedan

Ser riktigt mysigt ut 🙂
Önskar dig en riktigt härlig helg !!

Pia
7 år sedan

Där mår du som en prinsessa?
Ser mysigt ut!

Liisa
7 år sedan

Fantastisk blogg, älskar dina recept! Är det bara jag som ser ett ansikte på första bilden i brasan?

Eva
Reply to  Liisa
7 år sedan

Haha ja det ser jag också nu. Ett ansikte lite i profil till vänster i brasan.

Maria
7 år sedan

Hejsan, har ett litet tips om att komma till en kall stuga. Vi har, i vår stuga i Sälenfjällen, el-element med av och på styrning från en mobil. Man messar till ”mobilen” med ett meddelande att ”sätta på” elementen. När vi åker därifrån messar vi att ”stänga” av elementen..styr även varmvatten beredaren… tja stänga av är väl lite vilseledande.. den går ner i värme, då vi ställt termostaterna på 5 grader. På så sätt är det bra behaglig värme när man kommer. Vi eldar även i kaminen, för det blir ju en sådan härlig värmen..Vi har också kompletterat med en luftvärmepump.. som vi reglerar med en app.. kan verkligen rekommendera detta upplägg.. Blir inget dyrare i värmekostnader.
Ha en härlig dag..

jennysmatblogg
Reply to  Maria
7 år sedan

Smart och tack för tips 🙂
Vi har något liknande till stugan där vi har lagt in golvvärme.
Så vi kan smsa och sätta igång det på toaletten samt i glasverandan, dock glömmer vi oftast :))

Ha en härlig dag du också

Nästa inlägg

Heta räkor till förrätt

10
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x