Tips på doftljus

Är ni precis som jag och bunkrar doftljus när ni hittar några bra?
Då kommer ni gilla detta budgettipset

Fyra fina doftljus för under 100 lappen (25 kr stycket), finns på rusta. Söta förpackningar, och doftar gott. Nej jag är inte ett dugg sponsrad, jag tyckte bara det var ett toppenpris. Sen hur bra & dryga de är det kan jag inte svara på än, köpte dessa till stugan.IMG_7483
Däremot hade de fått in ett parti med mina absoluta favoritljus ”Yankee”-candle.  Höll på att missa dem först, för jag kände inte igen förpackningen. De kostar lite mer än de här över, fast 100 kronor är fortfarande ett bra pris mot vad Yankee kostar i andra butiker. Mycket nöjd över fynden. Jag köpte dem i fredags, så jag vet inte om de har kvar några i butikerna.

IMG_7655 (1)

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
7 år sedan

Dom översta ljusen var väldigt fina!
//Berith

Ulle
7 år sedan

Jag säger bara Voluspa! Dom är de bästa doftljusen, varar länge o doftar mycket.

7 år sedan

Om du inte gjort det måste du testa doftljusen från Byredo speciellt Bibliotheque är fantastiskt!

Kram Anette

Nästa inlägg

Alla <3 -ans dag meny

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x