SIGNERADE BÖCKER

DETTA INLÄGG PRESENTERAS I SAMARBETE MED MIN WEBSHOP

 

 Godkväll i stugorna,

Här har vi precis plockat undan efter middagen och gjort klart de sista läxorna. Snart blir det tv-soffan och leta efter någon ny serie att följa.  Såg att jag fått mail och kommentarer där ni undrar om det finns kvar signerade böcker på lagret.
Jag kan meddela att det finns kvar, så vill ni ha signerade med en liten hälsning så finns böckerna att
beställa HÄR 

Ni är även flera butiker & företag som mailat mig och önskat beställa böcker med särskilda hälsningar i till kunder / anställda. Jätteroligt, och jag försöker lösa det i den mån det går men det gäller för er som beställer minst 10 böcker. Tänk på att höra av er i god tid, för det tar lite längre tid att få iväg, och glöm inte maila mig ert ordernummer efter beställning…

sig

I boken finns det massa småkakor, krämiga kladdkakor, chokladiga pajer,
och en och annan tårta. Alla recept är lätta att göra.
Alla klarar av att följa dessa, inga konstigheter alls.

IMG_5807

2015-11-03_2603 2015-11-03_2611 2015-11-03_2621

Några av mina favoritkakor här ovan. Super goda och går att frysa in 🙂

Är ni nyfikna på boken kan  ni läsa mer och
beställa den HÄR 

0
Prenumerera
Notis om

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
7 år sedan

Wow vilka bilder du bjuder på… 🙂

7 år sedan

Mycket fina bilder på härliga kakor. Har självklart redan köpt din bok! Älskar den!
Själv är jag med i det senaste numret av M-magasin. Så köp den gärna. Läs gärna om du får möjlighet och för er andra också så klart och det finns mer på min blogg om just detta med klimateriet och viktuppgång och vad jag gjorde åt det. I dag har jag hittat tillbaka och äter som vanligt men väljer mina med omsorg. Bakar gärna och då gärna ur din bok så klart.
Ni hittar min blogg på http://www.prettyhomeblog.se
//
Berith

Marita Rutgersson
7 år sedan

Hur länge skall de baconlindade köttfärsbiffarna stå i ugnen?

7 år sedan

Fantastiskt, måste köpa till en kompis som älskar bakning!^^

Nästa inlägg

Packat upp alla påsar

5
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x