Kycklingtacos under krämigt osttäcke

Mumsfillibabba på denna tacogratäng.
Jag tycker ni ska prova den redan till helgen.

IMG_6324

Det här behöver du till 4-5 personer
700 gram strimlad svensk kyckling
1 1/2 påse tacokrydda
paprika i olika färger
2 små rödlök
200 gram philadelphiaost
1 dl creme fraiche
2 dl riven cheddarost
jalapenos
nachochips

Gör så här:
Ställ ugnen på 225 grader.
Hacka paprikan smått , och klyfta löken. Stek kycklingen klart med kryddor och vänd ner grönsakerna och fräs en minut. Vänd över allt i en ugnsfast form Rör ihop ost, philadelphia & crème fraîche och bred över som ett täcke.
Strö över jalapenos och ställ in i mitten på ugnen i cirka 15 minuter eller tills gratängen får vacker färg. Ta ut och garnera med nachochips.

Serveras sedan med en sallad eller direkt i mjuka / hårda tortillabröd.

Smaklig måltid.

Psst…. Bloggen finns även på Facebook HÄR
Och på instagram : @jennysmatblogg

IMG_6368

1

6 responses to “Kycklingtacos under krämigt osttäcke

  1. Maria skriver:

    Jättegott! Kommer att göras flera gånger istället för den vanliga tacosen.

  2. Louise skriver:

    Låter jättegott ?

  3. Pontus skriver:

    Tack för receptet.
    Riktigt supergod 😊

  4. Ulrika skriver:

    Hej,
    Ska få hem en vegetarian och tänkte göra detta men med bönor/haloumiost.
    Har du något förslag på hur jag kan göra?
    Ska bönorna mosas eller vara hela, vilka bönor kan vara bra. Vill ju att det ska bli gott.

    1. jennysmatblogg skriver:

      Jag har ju inte provat själv. Men jag hade valt hela bönor 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *