Mot huvudstaden

sto

Godmorgon min vän,

Tänk att det är redan är februari ( vabruari ) och det märks faktiskt att dagarna blir längre & längre. Gillar´t.
Här lämnar jag över vabbandet till maken, för att alldeles snart fara mot flygplatsen. Det blir Stockholm i ett par dagar, och schemat säger: jobba, jobba, jobba. Möten inbokade i princip från att jag landar på flygplatsen, tycker det är lika bra att boka in så mycket möten jag bara hinner. Då behöver jag inte åka upp lika ofta. Vår huvudstad är så vacker, tycker bara det blir finare och finare för varje gång jag besöker den. Men att bo i storstan är ändå inget för oss, vi trivs så bra i lilla småland.

Men nu, dags att packa ut i bilen. Kikar in senare ikväll när jag landat på hotellet.

Hej så länge

1

5 responses to “Mot huvudstaden

 1. Pretty Home Blog skriver:

  Är nog lite som du. Gillar Stockholm jättemycket men skönt med lite mindre stad. Göteborg där jag bor är ju också en liten stad! Hoppas du får bra dagar med mycket uträttat!
  //Berith

 2. emblas.se skriver:

  Ja Stockholm är fint att titta på, men hemskt att bo i… himla glad att man flyttat därifrån!

 3. Stockholm är en fin Staf. Vi ska dit i april bo på hotell och gå på musical. Ser fram emot det.
  Ha det så trevligt på ditt besök i huvudstaden /Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *