Tacofredag?

Fredagskväll och kanske även tacokväll? 

 Det hade vi lätt haft om vi var hemma. Efter all julmat & alla hamburgare/ pizzor här i USA ska det bli extra gott med den traditionella tacofredagen. Fast den vardagliga husmanskosten saknar jag nog mest. Har så mycket nya recept jag ska prova nästa vecka, yeeeej. Och för att inte prata om alla nya efterrätter & onyttigheter som jag ska prova fram.

Tacos eller vad har ni ätit idag?

taco-1

Detta är en typisk Jenny-Tacos med extra allt. Jag öser alltid på för mycket, så det går aldrig att äta mina tacos snyggt.
Imorgon kommer nya tips här på sajten på vad du kan göra om du får över tacos idag.

Håll utkik imorgon 🙂

2

3 responses to “Tacofredag?

  1. Oliver i /till tacos alltså? Den var ny! Och…spännande… 🙂

  2. amanda skriver:

    Jaa såklart det blev tacos till middag i fredags och något jag kan tipsa om är att ha ägg i tacosen, som ett av alla tillbehören. Koka ägg och skär sedan i äggskäraren två gånger. Supergott! Kram:)

    1. jennysmatblogg skriver:

      Annorlunda 🙂 Måste såklart prova.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *