Genom Death Valley

 

Hej,

Ja då vart det kväll igen här i amerika, dagarna går förfärligt snabbt när man har roligt. I skrivande stund är vi just incheckade och framme på vårt rum. Ni ser hotellet på instagram om ni är nyfikna @jennysmatblogg heter jag även där. Vi var tvungna att ta ett lunchstopp på vägen, innan vi åkte över Death Valley.

img_4762
Vi provade Carl´s JR för första gången.
Mycket goda burgare & pommes, hit kommer vi absolut komma tillbaka. 

img_4754
Min hamburgare med extra allt ser ni här under. Många hamburgare har det blivit på denna resan, inte mig emot.
Jag föredrar att äta rejält med mat, mycket hellre än att sitta och peta i någon tjusig 12-rätters meny med luft & salladsblad på tallriken 😉

img_4759

Mätta och belåtna så drog vi vidare på vår resa. Death Valley kan jag varmt rekommendera för er som ska ut på roadtrip. Ett vackert ökenlandskap med massor utav skiftningar i naturen. Det finns mycket att titta på längst vägen.

img_4776
Sommartid blir det riktigt varmt här, så här vill man ha en bil som inte riskerar att bli gå sönder eller bli överhettad av värmen.
Vi fick dock nöja oss med 17- 19 grader idag, helt lagom för oss. img_4777

Tydligen ska det finnas gott om skallerormar i detta område,
som TUR var så såg vi inte en enda.

img_4787
Något som man ska ha i åtanke när man bilar så här är att allt tar längre tid än man tror. Man stannar och äter, fotar eller så kan det bli trafikstockning. Våra planerade turer tar nästan alltid 1 timma längre än vi planerat. Vi tycker att cirka 4 timmar är lagom att sitta i bilen de dagar vi reser.
img_4806
Vackra vita berg i Death Valley. Dessa vyer vill ni inte missa om ni är i närheten.

img_4824

Nu ska jag förbereda lite inlägg på bloggen & svara på massa mail innan det är dags att sova.
Hoppas du får en riktigt fin torsdag.

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anne
7 år sedan

Vilken underbar resa ni är på! Älskar alla bilderna. Hoppas jag kommer iväg till USA någon gång. Mat i min smak och massor att se och uppleva. Ha en fortsatt fantastiskt resa!

Alexandra
7 år sedan

Vi var i Death Valley i våras (mars för att vara mer specifik) när det var så kallad ”super Bloom”, massvis med gula blommor så långt ögat kunde nå ?? riktigt varmt dock, så ni valde nog rätt tidpunkt att åka dit! ☺️ Så kul att läsa alla dina inlägg från USA och se bilder på platser man känner igen! ? Lycka till med resan tillbaka till LA! Vill ni ha ett tips på en riktigt amerikans ’diner’ så ska ni svänga inom Peggy Sue’s på vägen! 50-tals stil och riktigt goda milkshakes! Kör försiktigt ?☺️

Nästa inlägg

Kreolsk Kycklinggryta

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x