Trevlig överraskning

 

Godmorgon där ute,

Bara ynka dagar kvar till julafton nu. Och om 2 dagar så fyller tant 36 år. Herreguuud va tiden går, det innebär att jag snart har bloggat i åtta år. Igår dök det upp ett överraskande blombud, älskar att få blommor med kunde inte räkna ut från vem det var. Gissade först att det var mormor & morfar som kanske ville uppvakta mig med en liten blomkvist inför födelsedagen. Men det var det inte. Visst blir man nyfiken när man får telefonsamtal från blombudet…. Haha.

Kolla så fina. img_3438-1
Och det var gulliga Annika & Martin på Bonnier Fakta som tänkt på mig.
Glad man blir då. Tusen tack.img_3449-1
Nu ska jag sätta mig och jobba i ett par timmar innan jag ska ge mig iväg och handla lite presenter till julklappsspelet.
Brukar ni också ha det till jul? Det är ju så roligt!

Allt gott , och fortsatt fin dag till er.

0
Prenumerera
Notis om

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
al68
7 år sedan

Ja, julklappsleken är standard hos oss, sjukt kul. Får fixa mina imorgon, brukar handla på Hagahem, färdiginslagna så vet man inte ens själv vad det är i, superkul. Ha en fin dag, kram kram

Camilla Wahlgren
7 år sedan

Vi brukar oxå spela det, men vi brukar ha ätbara saker i våra paketer.

Sanna
7 år sedan

Vi har det också fast utan ät/ drickbart då det är allergier..

Anne-Li
7 år sedan

36 brukade jag säga var bästa åldern men nu är jag 52 o vete sören om inte det är ÄNNU bättre?. Hurra för livet!! All livserfarenhet som gör en starkare som person o lyckan att få se barnen blivit bra vuxna människor o barnbarnen trilla in ( eftersom jag fick barnen ung så blir man en relativt ung farmor/mormor)). Kram o grattis

Nästa inlägg

Recept på fläskfilegryta med blomkålsris

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x