Gott & Blandat

Hej där.

Oj vad snabbt denna dagen gått, jag har liksom inte hunnit med att ens sätta mig en stund framför datorn förrän nu. Jag har bakat julgodis & lagat en jättegod gryta. Jag vill gärna förbereda en massa inlägg inför jullovet, då vi kommer vara iväg en del.
Så därför blir det dubbelt så mycket jobb nu än vanligt. Jag lovade ju att visa lite gott & blandat från våra fynd. Eftersom minsta barnen inte läser min blogg så kan jag visa lite vad vi hittade för julklappar. Mest blev det till Nomi då vi redan köpt till de andra. De önskar sig mer tekniska prylar och tillbehör till dator / telefon.

Nomi är den som är lättast att köpa till tycker jag. För hon önskar sig fortfarande leksaker & pyssel.
img_2513
En dagbok med kodlås, den pratar och spelar musik.
Sen köpte jag ritblock, pysselbok, och färgpennor som inte fastnade på bild. Även ett par pysselboxar där man kan göra egna studsbollar & smycken som ligger i någon av de påsar jag inte hunnit packa upp. img_2523
Söta cupcakes-hörlurar till Ipaden.img_2528
Gosiga innetofflor.img_2531
Små djur som sjunger när man klappar dem.
Och på bilden nedanför ett spelande smyckesskrin, i hennes favoritfärg.
img_2553

Dofter hittade vi också. Melvin önskade sig parfym så hoppas han gillar Beckham.
img_2563
Nytt adidas-set till Melvin, han växte precis ur sitt förra.
img_2577

Till mig köpte jag massa doftljus. Det går åt och hälften får följa med till sommarhuset.

img_2598
En godisskål för allt julgodis jag ska baka. Och en söt trästjärna, hittade även lite dekorationer ut i trädgården.
Men har inte hunnit plocka upp allt än.
img_2608

Nu ska jag sätta mig och jobba av mailen, har alldeles för många olästa som jag inte hunnit svara på.

På återseende snart igen 

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Pa
7 år sedan

Vad fina grejer..tänk att ha dej som mamma.drömtillvaro..hihi

Lotta
7 år sedan

Så fina saker ! Älskar Ullared ☺ vill gärna se vad mer du handlat , eftersom jag gillar din smak ☺ kram fina Jenny

Nästa inlägg

Veckomatsedel

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x