Spännande framtid

Godmorgon & välkommen fredag,

 Ni är många som kikar in här varje dag, och speciellt nu inför kommande advent. Mina siffror berättar att ni är 300000 unika läsare i veckan & över 1,5 miljoner sidvisningar. Det är gaaalet mycket, med tanke på hur litet lilla sverige egentligen är. Och när jag tänker på hur många ni är så får jag nästan skrivkramp. Det är så mycket har hänt sedan jag från start öppnade denna matdagbok på nätet. För 7 år sedan skrev jag mitt första recept på bloggen, och idag innehåller min sajt drygt 4000 recept. Inte trodde jag någonsin att det skulle bli så här stort. Aldrig, och jag får nypa mig i armen ibland för att se att jag inte drömmer. Och framtiden ser spännande ut, och jag ser fram emot ett riktigt roligt och händelserikt år.

_59a7636-2Fotograf Lisa Öberg

 

Så efter ett par år med tailsweep så tackar jag nu för denna tiden, och idag går jag vidare till tourn
Ni som läsare kommer inte märka så stor skillnad. Det är egentligen bara mina samarbetspartners & annonsörer som kommer märka skillnad då all sådan försäljning nu kommer gå via tourn. Jag har valt att gå vidare då jag känner att detta kommer utveckla min blogg på ett positivt sätt. Och jag ser så mycket fram emot ett roligt & händelserikt 2017.

 

Det är det som händer just nu på bloggen.
Jag kommer snart kika förbi er igen, då med ett nytt recept.

Allt gott 

// Jenny

0
Prenumerera
Notis om

15 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anna
7 år sedan

Vad roligt att det går så bra för dig med bloggen! Det är du värd.

Har du valt ut vinnare i boktävlingen? Vinnarna meddelas endast på mail, eller?

jennysmatblogg
Reply to  Anna
7 år sedan

Hej Anna 🙂
Tack.
Inlägget är uppdaterade med Vinnarna, och de är kontaktade via mail.

Trevlig helg

7 år sedan

Älskar din blogg och du är så inspirerande♥ Jag starta min receptblogg för snart 3 veckor sedan och har så mycket funderingar hit och dit 🙂 Jag har bloggat i över 8 år, men inte fokuserat kring mat och bak vilket jag nu har öppnat ögonen för och vill fokusera på. Jag har alltid varit en ”liten” bloggare och även fast det tar tid att bygga upp en följskara och att det tar tid, så känner jag mig väldigt motiverad och peppad då jag lyckats att redan dubblera min statistik sen jag börja med just recept 🙂

Hur har du gjort för att hålla motivationen på topp när det kommer till din blogg? 🙂

jennysmatblogg
Reply to  Jeanette
7 år sedan

♥ Tack snälla.
Det viktigaste är att du tror på det du gör, och att du brinner för det.
Jag har inga konkreta tips på att hålla motivationen uppe, tyvärr. Fast envishet har väl alltid varit min starkaste sida 🙂

Kram

Reply to  jennysmatblogg
7 år sedan

Det är väl väldigt bra…att vara envis 🙂

al68
7 år sedan

Stor grattis till dig, så himla kul. Inte alls förvånad ; )
Ha en fin helg, kram kram

jennysmatblogg
Reply to  al68
7 år sedan

♥ Tack snälla. Hittade ni något hus via homeaway?

Kram och trevlig helg.

7 år sedan

Fantastisk statistik, det är du värd! Kul med spännande utmaningar också, stort lycka till i framtiden:)

jennysmatblogg
Reply to  Lina Abrahamsson
7 år sedan

Tack snälla :))

Anne
7 år sedan

Vad häftigt med så många som följer din blogg. Men det är lätt att förstå, för din finns alltid något gott att hitta här. Jättetrevlig blogg på alla sätt och vis. Så grattis till framgångarna och jag önskar dig all lycka till i fortsättningen också!

jennysmatblogg
Reply to  Anne
7 år sedan

♥ Så gulligt skrivet. tack.

Tonka
7 år sedan

Hej Jenny.
Vart får du alla recept ifrån? Om du nu kommer på alla, hur klarar du av att hela tiden hitta på nya? 🙂

jennysmatblogg
Reply to  Tonka
7 år sedan

Jag utgår nästan bara från ingredienser som jag har hemma.
Ska jag göra tacosoppa så gör jag den klart på tacofärs, men sedan tar jag de grönsaker & kryddor som finns hemma.
Tycker inte att det är speciellt svårt 🙂 Köttbullar är alltid roligt att prova nya kryddningar i osv.
🙂

7 år sedan

Wow, vilken utveckling! Det är verkligen mycket…!! 😮
Stort grattis!

Lotta
7 år sedan

Stort grattis! Jag har följt dig i många år men skriver tyvärr inte så ofta. Jag gillar allt ifrån dina recept, hus och inredning och era resor. En gott å blandatpåse helt enkelt ?.

Nästa inlägg

Hallontryffel

15
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x