Sawgrass Mill och Benihana

Godmorgon,

Igår blev det en heldag på Sawgrass Mills för shopping. Märkeskläder så långt ögat kan nå, och vilket stort köpcenter. Man hade behövt ett par dagar för att hinna gå igenom alla butiker. Och Jonathan & Jacob gick loss och hittade massa fint, men personligen tycker jag att det är såååå tråkigt. Jag åker heller hundra gånger om till Ullared och fyndar inredning. Så typiskt jag, och det där är såklart upp till var och en vad man tycker är kul.

img_9029

Det fanns redan lite julpynt i butikerna. Skulle vara roligt att åka till USA över en jul för att se hur alla går loss bland julpyntet. Tänker på te.x filmen ”Ensam hemma” där pyntades alla hus högt och lågt med tomtar, renar och färgglada lampor.

img_9023 img_9024
Efter massa låååångtråkig shopping så fick jag bestämma maten 😉
Tack för tipset! Fick det av en gullig läsare på instagram.

img_9036 img_9038

Kockarna står vid bordet och lagar mat, gör tricks för barnen.
Vår duktiga kock Chan, var både trevlig och superduktig på tricks. Kolla in på min instagram får ni se 🙂

img_9043 img_9048 img_9050

Maten var grym och stämningen på restaurangen var toppen.
Åk hit om ni har vägarna förbi.

img_9063

0
Prenumerera
Notis om

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Emma
7 år sedan

Åh Benihanas en dippsås kan jag fortfarande drömma om! Var och åt på deras restaurang i London och det verkar vara en stående meny de har att döma av bilderna 🙂
Tack för härliga bilder och uppdateringar!

Linda
7 år sedan

Ni verkar att ha en fantastisk resa!
Är det bara för mig som bloggen är seg för de senaste dagarna?

jennysmatblogg
Reply to  Linda
7 år sedan

Hej Linda,
Jag ska höra med mina tekniker vad det kan bero på.

Anna
7 år sedan

Hur var det prismässigt kunde man göra några fynd?

jennysmatblogg
Reply to  Anna
7 år sedan

Många av mina läsare har sagt att man kan göra massa fynd. Men jag har dålig koll på vad märkeskläder brukar kosta. Så jag vet faktiskt inte 🙂

Nästa inlägg

Kladdkaka i micron

5
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x