Little Havana

Godmorgon och välkommen måndag & ny vecka.

Här är klockan mitt i natten, men jag har tidsinställt en inlägg till er så att ni ska få lite att läsa här till morgonkaffet. Ska man åka hit till Florida med barn så tycker jag absolut att man ska besöka Disneyland. Men vi valde bort detta då vi redan varit på detta i Paris, vilket var helt fantastiskt. Så vi kände att vi klara med det. Så igår blev det en tur till Little Havana efter era tips på instagram. Tog cirka en halvtimma ifrån Miami Beach där vi bor.

img_8955
Detta är en liten kubansk stadsdel i Miami,
och det är massor med färger, musik och sång. De här tupparna fanns överallt i stan img_8960

Vi stannade bara till på vägen för att ta en glass, dock var den ingen höjdare. När man blivit bortskämd med hemmagjord glass, eller som den smakar i Italien så vet man vad som är bra eller mindre bra glass 😉 Men förutom glassen så var det ett trevligt litet glassfik.

img_8966
Lite olika toppningar till glassen.img_8971 img_8984

Det fanns gott om parkeringar, men man får vara uppmärksam på vart man parkerar fel och får bilen bortbogserad.
Det står sådana skyltar överallt.

img_8992
Melvin, Nomi & halva Jacob lyckades fastna på bild

img_8997Massa färger, graffitimålningar och restauranger/ snabbmat längst gatorna.
img_9000

img_8989-1

Middagen avslutade vi på Hollywood Beach med en tacomiddag. 
Svårt att få bra bilder , så det var så mörkt inne på restaurangen. Men mysigt ställe!
img_9021 img_9016

Det var lite bilder från vår söndag.
Jag kikar förbi om en stund igen med nytt recept

På återseende

0
Prenumerera
Notis om

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Cathrine
7 år sedan

Tycker verkligen att ni ska besöka Universal studios & Island of adventure om ni inte gjort det ( Florida ) Det är så galet att det är helt underbart.Det får Disneyland i Paris att verka som en liten fis 🙂

Pa
7 år sedan

Man blir erkligen avis..Här är 4 minus o halka!
Stannar ni en vecka till?

Anne
7 år sedan

Så himla roligt att få se bilder från er resa. Gillar alla glada färger på byggnaderna, svårt att gå där och deppa tänker jag. Kul att sitta här och drömma sig bort. Här i Sverige är det minusgrader och blåsigt, ingen trevlig kombo.. Dock skiner solen här utanför Göteborg idag, så jag ska ut och passa på att njuta av den. Hoppas ni får en fin måndag!

Johanna
7 år sedan

Disneyland och Disney World är två världar emellan :p Häftigt ställe att uppleva iaf en gång 🙂 Vi var på Magic Kingdom, Hollywood Studios och en av vattenparkerna när jag var 12 år och vi bilade i Florida. Om två år ska vi tillbaka..då jäklar blir det Universal, Harry Potter-nörd som man är :p

7 år sedan

Wow vad roligt med Miami och coolt för barnen att uppleva det! Har varit i USA tre gånger men aldrig i Miami, kanske får bli det i framtiden. 🙂

Nästa inlägg

Baka med godis

5
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x