The Cheesecake Factory

Hej igen,

Så roligt att ni gillar att läsa om våra resor här. Och ännu roligare när ni tar er tid att skriva en liten rad eller två. För de bästa tipsen för mina resor får jag från er! Tack. Som The cheesecake factory, detta är verkligen så värt ett besök eller två. Finns så mycket mer än cheesecakes, och vilka rejäla portioner man får. Extra stort gilla på det.

 

img_8785
img_8739

Trevlig miljö, lagom fint för en barnfamilj att sitta och äta på. Vi beställde in lite plockmat i väntan på maten.
Nachotallrik med tre olika sorters ost, salsa och underbart god guacamole.

img_8741
Vi beställde in burgare med bacon, pizza, kryddig kyckling och en sallad till mig.
Och vilken sallad sedan, den hade nog räckt till 3 personer om vi delat. Väldigt god och fräsch.

img_8749
img_8753
img_8765
Efter maten så var vi alla proppmätta och orkade inte med att äta efterrätt, så vi köpte med oss lite cheesecakes hem.
Och vilka cheesecakes de hade, helt ljuvliga.

img_8776

Det desserter fanns för alla smaker, själv är jag mest för choklad. Men de andra var rätt goda de också.

img_8774

img_8773img_8771 img_8772

Idag är planerna att sola lite och bada i poolen.
Så vi håller tummarna för vackert väder.

Kram

0
Prenumerera
Notis om

8 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
7 år sedan

Oj, vilken drömrestaurang!
De hade nog fått burit ut mig med våld 🙂

Madeleine
7 år sedan

Åh cheesecake factory är fantastiskt! Vi i min familj äter där flera gånger per resa. Deras pasta alfredo är jättegod tycker jag och vi brukar göra som ni gjorde och ta hem cheesecakesen så man orkar!

Jonna
7 år sedan

Älskar Cheesecake Factory, så god mat och underbara cheesecakes!

Lina
7 år sedan

Älskade cheesecake factory när jag var i USA! Supergod mat och vi tog också med oss efterrätt hem! Vattnas i munnen när jag tänker på vårt besök där och ser dessa bilder!

Sanna
7 år sedan

Ett annat ställe ni borde testa är Fogo de chao, det vill säga om ni gillar kött. Det är lite dyrare men köttet är heeelt fantastiskt.

Anne
7 år sedan

Oj oj oj! Vad gott ALLT ser ut!

Ylva
7 år sedan

Cheesecake factory är mycket bra, har ätit där många gånger när vi har varit i USA,
stora portioner, jag och min man delar på en förrätt….??

Annika
7 år sedan

Du som gillar mat får inte missa en japansk restaurangkedja som är jättepoppis i US, Benehana heter den. Kockarna gör trix så man inte tror sina ögon 🙂 ni sitter runt deras kockbord och äter samtidigt. Detta är min favorit over there och jag har provat det mesta på mina över tjugo resor dit! Enjoy!

Nästa inlägg

Down Town Miami

8
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x