Refunder

DETTA INLÄGG PRESENTERAS I SAMARBETE MED REFUNDER

Hej där,

Hoppas ni har en härlig torsdag, kanske har ni också höstlovsledigt ?
Detta är vår 4:e dag i Miami och vi har varit runt och sett massa redan. Sedan har vi så mycket som vi hoppas på att hinna med. Vi har även pratat om att åka båten över till Bahamas, för det låter helt fantastiskt. Vi kikar lite på hotell där en natt eller två. Vi bokar nästan alltid våra hotell när vi är ute och reser med hotels.com. Därför är det extra roligt nu att jag har detta samarbetet med refunder. För genom att vi är medlemmar i refunder och utgår från refunder.se när vi handlar på nätet får vi pengar tillbaka på köp / hotellnätter. Alltid riktiga pengar, inte bonuscheckar eller sådant.

_59a7620
Hur fungerar då refunder ?

Varje gång man genomför ett köp genom refunder.se hos någon av de 100-tals välkända butiker så får man återbäring. Och för mig som ofta handlar på nätet så är det grymt. Bagaren & kocken där jag brukar handla porslin och köksgrejer är en butik som samarbetar med refunder. Även Åhlens där jag kollar inredning, och så hotels.com där vi bokar hotellnätter.

_59a7636_59a7649

Min tidigare bloggkollega Hanna Graaf ser man här på skärmen ovan. På refunder.se kan se vilka butiker som finns kopplade. Fler butiker som finns hos refunder.se är ellos
Zalando, boozt med massa flera.

_59a7654
Fotograf till samtliga bilder : Lisa Öberg

Det enda du behöver göra för att få återbäring är att bli medlem och shoppa. Det kostar ingenting att vara medlem och du får pengar tillbaka på alla dina köp. Du samlar din återbäring hos refunder och kan när som helst gå in på ditt medlemskonto och se hur mycket pengar du har. Så snart du har mer än 100 kronor kan du föra över pengarna direkt till ditt bankkonto.

HÄR BLIR DU MEDLEM

Och när du redan är medlem & bjuder in vänner till refunder.se så får du 50 :- för varje medlemsskap.
DÅ bjuder du in dina vänner på denna HÄR

* * * * * * * *  Detta inlägget är i samarbete med Refunder  * * * * * * * *

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Miami och Key West

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x