1 timme extra och äggmackor

Söndagsfrulle var det här. 

 Och så mycket en extra timme gör. Känner mig pigg och utsövd, så redo för höstlov.  Vi tog sovmorgon idag men det märks ju knappt. Härligt och krispigt höstväder är det över växjö denna söndagen. Vi äter kokta ägg till var & varannan frukost. Men när de blir så här hårdkokta gör de sig bättre på mackan än i äggkoppen.
Och med massa kaviar, eller ja det är faktiskt bara jag och Thelma som äter kaviar i familjen.

img_0631-1

Ha en underbar söndag så hörs vi igen om en stund

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Pa
7 år sedan

Mumsigt. …när far ni?

Carina
7 år sedan

Det är gott med ägg och kaviar,det blir det oftast på helgerna och när vi har ett av våra barnbarn här,då vill hon alltid ha ägg och kaviar till frukost. Det roliga är att hon inte äter det någon annanstans,bara här haha 🙂

Nästa inlägg

Veckomatsedel

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x