BOOKBEAT- Lyssna fritt i en månad

DETTA INLÄGG PRESENTERAS I SAMARBETE MED BOOKBEAT

 

Hej där.

Nu är morgonpromenaden avklarad, den går så mycket fortare med trevligt sällskap i lurarna. Jag tror att jag är inne på min fjärde månad nu, där jag väljer att starta dagen med 10 000 steg. Jag är ingen som gillar att hänga på gymmet, men en promenad om dagen det gör att jag jobbar mer effektivt. Och jag har plöjt igenom sååå mycket ljudböcker under dessa månader, så ni anar inte. Just nu lyssnar jag på ”små citroner gula” en chicklit bok med bra feelgood känsla. Trevligt att varva med alla mina deckare jag läser som bara handlar om mord, mystik och bråd död. Hehe…

Och kom gärna med fler boktips, jag är en ”allätare” och läser allt.

img_7582

img_7572

img_7592

img_7596

På väg på min runda runt sjön, en av mina vanligaste promenadstråk här i stan. Det är något särskilt med all vacker lövskog runt omkring. Jag är nog inte ensam om att gilla hösten, helt ljuvligt är det med dessa färger.  Och för er som också vill ha sällskap i lurarna har jag ett helgrymt erbjudande till. Klicka HÄR för att ta del av det, det ändras till 1 månad vid registrering.
Erbjudandet gäller endast för nya användare

√ Lyssna fritt 1 månad!
√ Lyssna och läs så mycket du vill 
√ Välj bland tusentals böcker
√ Ingen bindningstid.
Kom igång direkt!

 

img_7599

Så vackert så man blir lite tårögd. Man behöver nästan inte resa utomlands när man bor så här vackert.
Kolla in färgerna liksom.

img_7613 img_7624

Mina skor har fått stå ut med många tusen steg den här tiden och de behöver verkligen tvättas nu.
Hoppas de överlever en tur i tvättmaskinen 😉

img_7631

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Berit
7 år sedan

Åh jag måste tipsa om deckarserien Hagfors av Ninni Schulman och en ”lättsmält” serie om Anna Holm av Birgitta Bergin.

jennysmatblogg
Reply to  Berit
7 år sedan

Tack för tipset 🙂

Catarina
7 år sedan

Underbara bilder !!!! Ha’ en riktigt go’ helg 🙂

Nästa inlägg

En härlig dag i stockholm

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x